Sfatul nr. 1: Redu la minim interacțiunea cu televizorul

Privind la știrile extrem de negative cu care suntem bombardați în fiecare zi, minut de minut, și la panica și isteria create și întreținute de mass media, m-am gândit să vă ofer câteva sfaturi care să vă ajute în a depăși situația extrem de delicată prin care trecem cu toții.

De aceea, mi-am propus ca în fiecare zi, timp de mai multe zile, să vă ofer câte un sfat scurt, extrem de practic și util, care să vă facă viața mai ușoară și care să vă țină departe de zona de risc și panică.

Voi filma aceste sfaturi zilnice și le voi postat pe canalul meu de Youtube. Nu-mi propun să ocup foarte mult timp, de aceea filmulețele vor fi scurte, practice și la obiect. Vă voi spune ce ar fi bine să faceți și vă voi argumenta de ce este bine să faceți acel lucru. O să observați că, dacă puneți în aplicare ceea ce vă spun, starea voastră generală se va îmbunătăți considerabil.

Dacă aveți întrebări legate de această temă sau dacă doriți să abordez anumite subiecte, nu ezitați să îmi scrieți în rubrica de comentariil de pe acest site la de pe canalul meu de Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=Yg_GVVQomfo

Sfatul nr. 1: Redu contactul cu televizorul.

Cele mai multe știri de pe canelele de televiziune sunt negative. Aceste știri negative au un puternic impact vătămator asupra stării tale de sănătate. Panica, stresul și isteria create de mass media slăbesc sistemul tău imunitar.

Așa că una dintre cele mai simple metode de a te proteja este să limitezi (la 5-10 min.) vizionarea emisiunilor si stirilor de la TV.

Daca poti, renunta să mai privești la TV. Mai ales canalele gen “breaking news” sau cele cu talk-show-uri, in care vi se induc sistematic stiri negative, sunt extrem de nocive in aceasta perioada. Dacă nu poți să renunți, măcar uită-te la emisiuni culturale sau la filme artistice (deși mai bine ai citi o carte sau ai face un curs online).

Spuneți-mi dacă v-au fost de folos aceste sfaturi – la rubrica de comentarii de pe acest site la de pe canalul meu de Youtube..

Nu uitați să dați și un like dacă v-au plăcut.

Și abonați-vă la canalul meu de Youtube pentru mai multe sfaturi practice în afaceri, relații și carieră.

M-ați ajuta foarte mult să dezvolt canalul dacă vă abonați și dați “like” la secven’ele video de acolo.

Sper să vă placă.

Categories: Coronavirus

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *