Sfatul nr. 3: Citiți toate ordonanțele militare date până acum pentru a vă proteja de abuzuri.

Cu cât stăpâniți mai bine informația din ordonanțele militare, cu atât riscul de a fi amendați sau de a fi abuzați de organele abilitate scade. Dacă știți ceea ce prevăd aceste ordonanțe militare, este foarte ușor să combateți eventualele abuzuri și argumente ale organelor de control. Deja sunt semnalate o mulțime de abuzuri și nu doriți să fiți victima unui astfel de abuz.

Citiți cu atenție toate informațiile din ordonanțe care vă privesc direct. Mă refer aici la cum se poate ieși din auto-izolare, ce trebuie să aveți asupra voastră dacă ieșiți, până unde puteți ieși, intervalul orar în care puteți ieși, motivele pentru care puteți ieși din auto–izolare etc.

În articolele: IMPORTANT! CITIȚI PENTRU A EVITA AMENZILE! APLICAREA ÎN PRACTICĂ A ORDONANȚELOR MILITARE și IMPORTANT! CE PREVĂD ORDONANȚELE MILITARE! POT SĂ ÎMI SCOT COPIII AFARĂ? am prezentat răspunsurile date de Gruoul de Comunicare Strategică la mai multe întrebări ale cetâțenilor legate de situații diverse neprevăzute expres în ordonanțele militare, dar care apar în activitatea de zi cu zi. Este extrem de important să citiți și aceste răspunsuri care prevăd interpretări ale diverselor spețe legate de prevederile ordonanțelor militare!

Cu cât stăpâniți mai bine informațiile din ordonanțe, cu atât mai mult vă situați în zona de siguranță și de confort a voastră.

Vedeți că unele lucruri nu sunt prevăzute deloc – de ecemplu: distanța față de domiciliu la care poți merge să faci cumpărături de strictă necesitate. Ca urmare, nimeni nu vă poate amenda pentru ca ati facut cumpărături prea departe de casă. Mai multe informații găsiți în secvența video de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=Jmdp5gUSTX0

Dacă aveți întrebări legate de această temă sau dacă doriți să abordez anumite subiecte, nu ezitați să îmi scrieți în rubrica de comentariil de pe acest site la de pe canalul meu de Youtube.

Spuneți-mi dacă v-au fost de folos aceste sfaturi – la rubrica de comentarii de pe acest site la de pe canalul meu de Youtube..

Nu uitați să dați și un like dacă v-au plăcut.

Și abonați-vă la canalul meu de Youtube pentru mai multe sfaturi practice în afaceri, relații și carieră.

M-ați ajuta foarte mult să dezvolt canalul dacă vă abonați și dați “like” la secven’ele video de acolo.

Sper să vă placă.

Categories: Coronavirus

1 Comment

IMPORTANT! CITIȚI PENTRU A EVITA AMENZILE! APLICAREA ÎN PRACTICĂ A ORDONANȚELOR MILITARE – Renaldo · April 17, 2020 at 12:13

[…] spuneam în partea a treia a “Ghidului de supraviețuire în vreme de coronavirus” că este extrem de important să citiți ordonanțele militare pentru a evita eventualele […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *