Crezi că ești îndrăgostit(ă)? Te simți atras(ă) de o anumită persoană? Vrei să afli mai multe despre el/ea. Ai aici o listă cu 20 de întrebări pe care le poți pune persoanei de care te simți atras(ă) pentru a afla mai multe despre ea, pentru a conversa cu ea și pentru a dezvolta o relație cu acea persoană specială. Cu aceste întrebări, vei putea afla adevăratele ei sentimente față de tine și, de asemenea, vei putea și tu, la rândul tău, să-i transmiți (mai direct sau mai subtil) ceea ce simți pentru acea persoană.

Partea cea mai bună este că aceste întrebări sunt concepute astfel încât să fie subtile, dar amuzante și ușor de răspuns, astfel încât chiar și cele mai timide persoane le pot pune fără a părea că sunt prea directe sau prea iscoditoare.

1. Care este ultimul lucru la care te-ai gândit/te gândești înainte de a adormi?

Aceasta este o întrebare oarecum inofensivă, dar care poate fi, de asemenea, intimă și profundă. Nu întrebi în mod direct dacă persoana respectivă este îndrăgostită de tine, dar rezultatul poate fi cam același. De fapt, îi dai șansa de a spune dacă există cineva special, la care se gândește mai tot timpul. Dacă răspunde că se gândește la tine, atunci deja ai suficientă informație pentru a merge mai departe.

2. Dacă te-aș suna noaptea târziu, ai răspunde?

Dacă răspunde da, atunci clar îi pasă de tine. Desigur, nu lua acest răspuns ca semn că are sentimente romantice pentru tine deoarece orice prieten bun ar răspunde la apelurile primite noaptea târziu (s-ar putea să fie o urgență – nu-i așa? – și prietenul tău cel mai bun/prietena ta cea mai bună să aibă nevoie de ajutorul tău).

3. Care este lucrul care îți displace cel mai mult?

Pui această întrebare tocmai pentru a evita să faci ceea ce nu-i place lui/ei. Dacă, însă, de exemplu, îți spune că îi displace muzica rock sau machiajul excesiv, dar aceste lucruri îți plac ție, atunci e un semn că voi doi s-ar putea să nu fiți compatibili.

4. Ce melodie ai dedica persoanei pe care o iubești și de ce?

Versurile melodiei pot spune multe despre ceea ce simte o persoană în inima sa. Analizează melodia pe care o dedică, ascultă versurile și vezi dacă povestea sau mesajul din melodie se potrivește cu situația ta, cu relația dintre voi. Vezi ceea ce încearcă să sugereze!

5. Care este modalitatea perfectă de a invita pe cineva în oraș?

Dacă persoana de care te simți atrasă îți oferă un răspuns generic, de genul „Aș invita-o la o cafea după ce termină orele”, atunci probabil că nu este foarte atrasă de tine în acel moment și nu s-a gândit prea mult la această variantă. Cu toate acestea, dacă persoana de care te simți atrasă oferă un răspuns mai elaborat, atunci poți deduce că s-a gândit la opțiunea asta recent și că are în minte pe cineva cu care intenționează să facă asta! Dar ai grijă – pentru că s-ar putea să nu fi tu acea persoană.

6. Cum îți dai seama că ești atras(ă) de cineva?

Este întrebarea care îi dă șansa să-ți spună de ce te place. Dacă este pregătit(ă) să-și deschidă inima, îți da un indiciu sau îți va spune ceva despre ceea ce apreciază la tine.

7. Care este cel mai important lucru din viața ta în acest moment?

A cere să-ți spună ceea ce consideră că este cel mai important lucru în acest moment este o modalitate de a afla care sunt planurile persoanei respective pe termen scurt. Dacă îi place de tine, ar putea să-ți răspundă: „Să am un prieten/o prietenă”. Sau ți-ar putea răspunde mai curajos și mai direct menționând lucruri pe care să le faceți împreună: „Să te invit la un film/o cafea” sau „Să merg la concert/la mare/într-o excursie cu tine”.

8. Descrie partenerul tău ideal/ partenera ta ideală în 5 cuvinte.

Vezi dacă te descrie pe tine. Dacă este atras(ă) de tine, atunci cele 5 cuvinte vor reflecta descrierea ta. De asemenea, este interesant de observat dacă descrie doar lucruri superficiale, cum ar fi caracteristicile fizice. Dacă dorești cu adevărat să formezi un cuplu cu această persoană și nu doar o relație scurtă și trecătoare, atunci probabil că vei alege pe cineva care te poate descrie mai mult decât: “blondă”, “mișto”, “buuuuunăăă”, “țâțoasă”, “beton”, “craci lungi”, “fund bombat”, “mușchi” și altele asemenea.. Poate că ai vrea să auzi că ești: „inteligent(ă)”, „amabil(ă)”, „cu simțul umorului”, „îi pasă de animale”, etc.

9. Care sunt cele mai bune 3 lucruri de făcut în weekend?

Această întrebare îți permite să afli ce îi place cu adevărat și care sunt adevăratele sale pasiuni. Dacă persoana din fața ta spune „nimic” sau „ dorm și să mă uit la T.V.”, atunci fie nu este interesată de tine, fie nu este o persoană interesantă.

10. Dacă ai timpul și banii nu ar fi o problemă, care sunt cele 3 lucruri pe care ai vrea să le faci?

Din nou, a cere ceva de genul acesta poate picta o imagine foarte clară despre cine este cu adevărat această persoană și despre ce le pasă cel mai mult. Vă permite să vedeți dacă aveți puncte de vedere și personalități compatibile.

11. Preferi relațiile pe termen scurt sau pe termen lung?

O întrebare foarte importantă pentru a evalua dacă sunteți amândoi pe aceeași pagină. Puteți să vă placeți amândoi, dar dacă unul caută o relație serioasă, iar celălalt doar caută ceva cu care să-și omoare timpul, relația nu va funcționa și vei regreta.

12. Ai prefera să te întâlnești cu o persoană inteligentă sau cu o persoană sexy?

Întrebând acest lucru, îți dai seama dacă veți fi compatibili. Dacă îți răspunde că preferă mai degrabă să se întâlnească cu cineva care arată trăznet – (“Aș prefera să mă întâlnesc cu una bună rău” sau “Aș prefera să fie o bunăciune de tip, musculos, înalt”) – atunci ar fi cazul să te muți la altă masă pentru că aici nu prea ai ce găsi. Dacă, totuși, vrei să insiști, această întrebare îți oferă șansa de a investiga în continuare. De exemplu, poți obține mai multe detalii punând întrebări de continuare precum: „Preferi o față drăguță sau un corp frumos?”, „Îți plac blondele sau brunetele?”, „Preferi băieții foarte înalți sau de înălțime medie?” etc.

13. Care cadoul pe care ai visat întotdeauna să-l primești?

Aceasta este o întrebare atât de drăguță, deoarece vă poate spune atât de multe despre ceea ce prețuiește persoana de care te simți atrasă.  De asemenea, dacă nu este ceva foarte extravagant. îți dă șansa de a-i face o surpriză la următoarea întâlnire cumpărându-i acel lucru pe care și-l dorește.

14. Ai experimentat vreodată vreo iubire nemărturisită?

Dacă nu ți-a spus că te iubește până acum, atunci aceasta este o întrebare care poate deschide ușa către o posibilă mărturisire despre sentimentele pe care le are pentru tine. Dacă persoana din fața ta are aceste sentimente față de tine (și are și curaj) poate că va începe să le exprime. Dacă nu are curaj, s-ar putea să discute metaforic astfel încât să înțelegi dacă e vorba de relația voastră. Dacă îți spune că a experimentat o astfel de iubire, dar că semnalele sale au fost respinse de celalaltă persoană, atunci poate că ar trebui să fi tu cel/cea care face primul pas.

15. Ți-ar plăcea să ai o relație așa cum au părinții tăi?

Oricare ar fi răspunsul, îți va spune cum vede el/ea o relație în cuplu. Poate că îți va spune ce înseamnă pentru el/ea căsătoria și cum îl vede pe viitorul partener de viață. Dacă spune că nu crede în căsătorie din diverse cauze, atunci știi că s-ar putea să ai probleme cu implicarea și responsabilizare persoanei din fața ta. Dacă recunoaște anumite capcane sau obstacole din căsătoria părinților lui/ei și spune că va face tot posibilul să le evite sau să nu ajungă acolo, atunci știi că se va lupta să creeze o relație bună și va depune eforturi pentru a o menține.

16. Dacă cineva care îți place te respinge, ce faci?

Acest lucru oferă șansa de a demonstra cât de puternice sunt sentimentele persoanei din fața ta atunci când au este atrasă de cineva. Renunță ușor? Se luptă pentru relație? Trece cu bine peste eșec sau este obsedată de relație? Sunt multe elemente care pot fi analizate la acest răspuns.

17. Ce anume ți-e frică să se întâmple? Care este temerea ta cea mai mare?

Vulnerabilitatea particulară a cuiva pictează o imagine foarte clară despre lucrurile care le pasă. Orice le este frică să facă, arată că le pasă mult de acel lucru. De exemplu, dacă le este frică să nu ajungă la facultatea potrivită, asta arată că acordă foarte multă atenție educației și viitorului. Dacă spune îi este frică să nu rămână singur(ă), asta denotă un suflet cu adevărat romantic căruia îi pasă foarte mult să găsească iubirea adevărată.

18. Dacă ar fi să alegi între: a găsi iubirea vieții tale și a fi milionar, ce ai alege?

Răspunsul la această întrebare poate spune foarte multe. Îți arată o abordare materialistă sau romantică. Tu cu ce tip de persoană ai prefera să fii? Tu ce ai răspunde la această întrebare?

19. Ești o persoană superstițioasă? Care sunt superstițiile în care crezi?

Persoana din fața ta crede că lucrurile se pot întâmpla în afara controlului lor sau crede că totul are niște cauze raționale? Pui această întrebare și pentru a vedea dacă valorile sale se aliniază cu credințelor tale.

20. Care este lucrul cel mai frumos pe care l-ar putea face cineva?

Dacă spune ceva de genul: „Să mă iubească, să mă asculte și să mă înțeleagă”, atunci ar fi bine să nu renunți la acea persoană. Însă dacă spune ceva de genul: „Să-mi cumpere o mașină sau o casă”, atunci poate te mai gândești dacă dorești să mai petreceți timp împreună după aceea …

Categories: Relații

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *