Atragerea bărbatului potrivit în viața ta (pe care trebuie să-l mai și faci să se îndrăgostească de tine) poate fi o sarcină foarte dificilă pentru multe femei.

Mulți bărbați din ziua de azi nu doresc să se implice în relații afective de durată și care presupun anumite responsabilități. De aceea, astfel de bărbați caută relații pasagere, fără implicare emoțională și fără responsabilități, care să le permită să părăsească relația oricând doresc, fără ca acest lucru să implice bătăi de cap.

Dacă, cumva, găsesc și o femeie dispusă să-și petreacă mai mulți ani fără a le cere prea multe lucruri în schimb, relația poate dura ani buni de teama femeii de a rămâne singură, dar și din speranța unora dintre ele că-l vor îmblânzi pe bărbatul rebel (sau că-i va veni mintea la cap) și le va cere de soție.

Din păcate, de cele mai multe ori, astfel de finaluri cu deznodământ fericit nu se întâlnesc decât în filme, iar femeia rămâne singură imediat ce iubirea vieții lor constată că ea nu mai e la fel de tânără ca acum 2, 3, 5, 7 sau chiar 10 ani SAU realizează că s-a plictist de ea SAU întâlnește una mai tânără și mai atractivă.

Dar tu nu vrei să ajungi într-un astfel de scenariu!

Iar dacă ești, ieși din el cât mai rapid dacă nu vrei să pierzi de pomană ani buni din viață în compania cui nu trebuie. Vestea bună este că există și bărbați responsabili pe lumea asta.

Deci, care sunt câteva dintre modalitățile prin care tu, ca femeie, poți să-ți îmbunătățești șansele de a găsi bărbatul potrivit și de a-l face să se implice într-o relație responsabilă cu tine?

Există trei lucruri importante la care trebuie să renunți pentru a atrage bărbatul potrivit pentru tine. Dacă nu vei renunța la ele, fiecare dintre aceste trei lucruri îți va bloca orice șansă de a fi vreodată cu bărbatul potrivit.

Deci, dacă vrei să atragi un bărbat potrivit în viața ta, este vital să renunți la aceste trei lucruri:

1. Agenda proprie

Agenda ta este ceea ce dorești să obții de la o relație cu un bărbat. În schimb, încearcă să dai valoare unui om înainte de a încerca să iei ceva de la el. Pentru mai multe detalii asupra a ceea ce înseamnă această agendă și la cum poți scăpa de ea fă click aici.

2. Povestea ta

Povestea ta este reprezentată de experiențele negative pe care le-ai avut în viață și în relațiile cu bărbații pe care tu le generalizezi și le transformi în adevăruri sau credințe absolute. Cel mai bine este să renunți la aceste lucruri și, în locul lor, să creezi o poveste nouă, pe baza experiențelor pozitive pe care le-ai avut din interacțiunile cu bărbații din viața ta. Cum poți să faci asta? Vezi aici.

3. Teama ta de a fi respinsă și/sau rănită de bărbați

Frica ta de a fi respinsă și/sau rănită de bărbați te face să ridici un zid în jurul tău, astfel încât nimeni să nu poată intra prin el. Cum reușește o femeie să ridice astfel de ziduri în jurul ei afli aici.

Cu toate acestea, dacă dorești vreodată să te bucuri de dragoste și de intimitate cu un bărbat, trebuie să îți asumi riscul de a fi respinsă și/sau rănită. Nu există altă cale în această privință. Vrei să știi cum acționează această teamă, dă click aici.

Lăsate la voia întâmplării, fiecare dintre aceste trei lucruri vor face ca bărbații să stea departe de tine, iar șansele de a întâlni bărbatul potrivit vor fi mult diminuate. Iar tu nu vrei asta …

Categories: Relații

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *