Dacă ai experimentat deja “ghosting“-ul poate că te întrebi ce ai fi putut face pentru a observa din timp tendințele celuilalt de a încerca să dispară din viața ta. Există ceva semne care să ne prevină asupra unei rupturi bruște a relației din partea partenerului în ciuda faptului că relația pare să meargă bine? Putem preveni o astfel de dezamăgire? Putem să anticipăm un astfel de comportament? Mai jos avem șapte astfel de semne la care ar trebui să fim atente pentru a nu experimenta șocul unei relații care părea că navighează către țărmuri însorite. Dacă nu știi ce înseamnă fenomenul “ghosting” ai posibilitatea de a afla de aici. Și ar fi bine să citești cât mai grabnic pentru că e deja prezent printre noi.

Acestea sunt câteva semnale de avertisment foarte puternice la care trebuie să ai grijă atunci când schimbi mesaje cu un băiat.

1.El pare mereu că „uită”

El pare mereu că „uită” să răspundă la mesaje sau să sune (după ce ai sunat și nu a răspuns)? Dacă un tip dispare cu săptămânile și apoi ia din nou legătura cu tine invocând tot felul de false motive, este un semn destul de clar că te ține doar de rezervă pentru momentele în care îi este lui convenabil sau când are el chef de o pradă ușoară. Nu cred că vrei să fii a treia roată la șaretă sau roata de rezervă.

2. Răspunde scurt și la obiect

Atunci când comunicați, el răspunde monosilabic și încearcă să aibă p conversație cât mai scurtă. Dacă erai obișnuită să vorbești cu el ore întregi, iar acum abia scoate câteva cuvinte, atunci poate că ceste timpul să te îndepărtezi de o asemenea relație.

3. Devine brusc tăcut

Te gândești că dacă el nu a răspuns la mesajul tău, o să încerci să-i scrii pe Facebook … Și pe Instagram-ul său … Și poate și Twitter-ul lui – că poate nu le verifică pe toate. Stop! Este foarte puțin probabil să fie ceva în neregulă cu fiecare cont al lui. Așa că, dacă nu reușește să răspundă mesajelor tale, probabil nu este pentru că nu le-a văzut, ci pur și simplu nu vrea.

4. Nu mai apare prin locurile pe care obișnuia să le frecventeze

Acesta este un semn dureros, dar incontestabil. Dacă tipul tău începe brusc să evite toate locurile în care obișnuiai să-l vezi, nu este întâmplător. E clar că nu mai vrea să dea de tine sau nu mai vrea ca tu să dai peste el.

5. Ți-a spus că nu vrea o relație serioasă

Dacă un tip îți spune din start că nu e pregătit de o relație serioasă (indiferent de motiv), că e doar o chestie de conjuctură, că ne înțelegem bine, dar tu meriți mai mult etc., pleacă imediat.

Mulți tipi se dau loviți că au iubit și că fetele alea le-au zdrobit inimile, iar tu (ca fraiera) te trezești s-o faci pe mama răniților și să le demonstrezi că proastele alea nu știau să iubească, dar că numai tu știi. Și-uite așa te-a prins în capcană! El îți spune de la început că nu vrea o relație serioasă (pentru că, micuțul, are inima zdrobită și nu mai crede în dragoste), iar tu, fraiera, crezi că o să-l vindeci tu (de ceva ce nu are sau de ceva ce i se pare lui că are).

Omul e mulțumit că tu îi dai totul, inclusiv trupul tău, iar el nu are nici o responsabilitate (doar ți-a spus de la început asta, iar tu – proastă – ai acceptat) Și nici, măcar, nu poți să-i reproșezi. Ar trebui să-ți reproșezi ție că ai mușcat momeala asta. Am văzut multe fete care au pățit asta și după aceea au regretat nespus.

Așa că dacă auzi texte cu “nu sunt pregătit pentru o relație serioasă” sau ”tu nu mă meriți pe mine, ci meriți ceva mai bun”, fugi de acolo și lasă-l pe mameluc s-o frece la rece. Fă asta chiar dacă crezi că voi aveți o relație în care vă simțiți bine, cum nu mai are nimenea. Chiar dacă el este un tip extrem de amuzant și chiar dacă nu există nici o presiune pentru a intra într-o relație, sfatul meu este să ieși de acolo cât mai rapid și să dai șansă unui băiat care chiar vrea să fie cu tine (și nu unuia care nu știe ce vrea, nu vrea să-și asume nici o responsabilitate și, colac peste pupăză, cu tot macho-ul lui, o mai sună și pe mă-sa de cinci ori pe zi).

6. Petrece brusc mai mult timp cu nouă sa “colegă”

Dacă vezi că începe să petreacă mai mult timp cu noua sa „colegă” în timp ce încetează să-ți mai trimită mesaje sau să stea cu tine la fel de mult, este evident că nu este un semn bun pentru relația ta. Nu-ți pierde timpul cu el. Și nici nu intra în competiție cu fata aia! Dacă el face acest lucru acum cu tine, sigur o să mai facă și altă dată. Nu meriți să fii tratată ca o cârpă.

7. Te-a blocat pe toate conturile sale

Dacă tipul tău face asta, este un semn sigur că lucrurile s-au terminat între voi. În loc să încerci să iei legătura cu el prin alte canale, cel mai bun lucru este să-l lași în plata Domnului și să-ți vezi de drumul tău. Nu încerca să-l faci să se întoarcă. Riști să te faci de râs și să fii batjocorită. Și de ce ai vrea să faci să se întoarcă la tine o persoană care se desparte atât de mișelește de tine? Nu crezi că meriți pe cineva mai bun?

Mai știi și alte semnale care arată că el are tendința de a dispărea brusc din perisaj? Ai trecut și tu prin așa ceva? Împărtășește-le cu noi în rubrica de comentarii!

Categories: Relații

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *