Poziția corpului spune multe despre o persoană, mai ales atunci când nu se află sub controlul nemijlocit al creierului asupra comportamentului. În timpul somnului, filtrele de control ale poziției corpului se diminuează, iar corpul adoptă posturi din care transpar unele trăsături de personalitate sau unele probleme cu care se confruntă persoana respectivă. Modul în care dormim ne poate spune multe lucruri despre personalitatea pe care o avem, despre liniștea sau tumultul sufletesc care există în noi, sau despre dependența sau independența pe care o avem față de ceilalți.

1. Dacă nu poți adormi fără să scoți genunchii în afară în timp ce stai pe o parte, atunci ești o persoană calmă și sigură. Nu poți fi jignit(ă) ușor și nici nu ești speriat(ă) de viitor. Poți zâmbi și în cea mai mizerabilă dimineață de iarnă și te poți ajusta, fără probleme, la aproape orice schimbări care au loc în viața ta.

2. Dacă dormi în poziția fetusului, atunci simți adesea nevoia de a fi protejat(ă), înțeles/înțeleasă și simpatizat(ă). Te ghemuiești în acest fel pentru că încerci să te îndepărtezi de problemele cu care te confrunți în viața de zi cu zi. Ești genul de persoană care și-ar putea folosi talentul și potențialul pictând, dansând sau scriind un blog.

3. Dacă dormi culcat(ă) pe burtă, cu brațele și picioarele răsfirate, atunci ești un lider. Ești impulsiv(ă), iei inițiativa și te asiguri că există ordine atât în ​​viața ta personală, cât și în cea profesională. Îți place să planifici totul în avans și nu ești un fan al surprizelor. Perseverența și simțul responsabilității stau la baza succesului tău.

4. Dacă dormi culcat(ă) pe spate, atunci – cel mai probabil – ești o persoană pozitivă care iubește viața, căreia îi place să fie în centrul atenției și să fie înconjurată de oameni valoroși. Lucrezi cu încăpățânare și persistență, dar într-un mod rațional, și preferi să spui întotdeauna adevărul, nemenajând pe nimeni. Oamenii care dorm în această poziție au, de cele mai multe ori, personalități foarte puternice.

5. Dacă dormi culcat(ă) pe spate ca un soldat în poziție de drepți, cu brațele întinse pe lângă corp, atunci ești probabil o persoană echilibrată, care știe foarte bine ceea ce vrea de la viață și se străduiește să obțină singură ceea ce și-a pus în cap să obțină. Ești o persoană strictă, pedantă și exigentă, mai ales cu propria persoană.

6. Dacă dormi ca un cocostârc, cu un picior ridicat, atunci s-ar putea să ai o personalitate imprevizibilă, care este adesea atrasă de tot felul de aventuri, în timp ce starea ta de spirit se poate schimba atât de repede încât îi poate surprinde și uimi pe cei din jurul tău. De cele mai multe ori iei greu o decizie și/sau îți vine greu să alegi. În general, în muncă și în viață, ai o preferință spre stabilitate, liniștea și rigurozitatea.

7. Iar dacă nu dormi într-o anumită poziție, ci ai mai multe poziții pe care le schimbi, atunci acesta este un semn că ai o personalitate cu mai multe fațete, care are adâncimi ascunse, pe care nici tu nu le înțelegi încă.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *