Dacă ieri am văzut ce face ca o femeie să fie bună la pat, azi ne mutăm atenția asupra bărbatului. Ce calități fac ca un bărbat să fie atractiv? Așa cum artiștii sunt inspirați de lucruri frumoase, tot așa femeile sunt fascinate de bărbații atractivi. Însă când vine vorba de a defini ce înseamnă atractiv, aspectul fizic este doar unul dintre multiplele lucruri care fac ca un bărbat să fie atractiv în ochii femeilor (și nu este cel mai important!). Sau cel puțin așa spun femeile … Unele femei …

Deci ce calități fac ca unii bărbați să iasă în evidență față de celelalte specimente de același sex? Spre deosebire de mulți dintre bărbați, care judecă cu instinctul și care sunt atrași mai mult de fizicul unei femei, femeile tind să-și folosească mai mult mintea atunci când judecă atractivitatea bărbaților.

În termeni simpli, cel mai rapid mod de a atrage o femeie este să-i produci o emoție. Modul în care un bărbat face o femeie să se simtă plăcut (sau plăcută …) este ceea ce îl face “atractiv”.

10 calități ale unui bărbat atractiv

Multe lucruri pot face ca un bărbat să fie fermecător: să acorde complimente cu generozitate, să aibă o atitudine pozitivă și ambiție, să aibă un stil de viață sănătos, să iubească copiii, să zâmbească mult, să nu aibă cazier (!) etc. Pe baza discuțiilor pe care le-am avut cu unele dintre clientele mele și cu mai toate amicele mele (și cărora le mulțumesc pe acestă cale!) am reușit să reduc toți acești factori la zece calități de bază care fac un bărbat să fie atractiv:

1. Manifestă încredere în sine

Atunci când un bărbat intră într-o cameră și degajă un aer de încredere, devine instantaneu mult mai atractiv. Încrederea este un factor extrem de important în a atrage atenția femeilor asupra unui bărbat. Chiar dacă el este cel mai superb bărbat din cameră, absența încrederii îi poate diminua intens șansele de a menține atenția unei femei.

2. Este un gentleman

Un bărbat nu trebuie sa se imbrace neapărat ca George Clooney, dar ar trebui să fie manierat atunci când vine vorba de curtarea femeilor. Asta înseamnă: să-i deschidă/țină ușa atunci când intră într-o încăpere, să o lase să intre prima într-o cameră/sală, să spună “vă rog” și “mulțumesc” etc. Un buchet de flori sau cutie cu bomboane de ciocolată adus(ă) la prima întâlnire îi poate aduce puncte valoroase în câștigarea inimii unei femei. Nu este o investiție mare, dar este un gest frumos care poate însemna foarte mult pentru o femeie. Pentru un bărbat “cei 6/7 ani de acasă” și stăpânirea bunelor maniere sunt căi ușoare de a atrage atenția unei femei.

3. Este inteligent

Nu trebuie să cunoască “teoria relativității” sau să aibă un IQ de peste 150, dar cel puțin poate să inițieze și să susțină o conversație interesantă. Nimic nu este mai plictisitor pentru o femeie decât un bărbat care nu are nimic de spus sau care răspunde monosilabic la întrebările puse. Aici timiditatea nu-l ajută. Ba din contra îl face să pară plictisitor (chiar dacă, în realitate, nu este). Nu uitați că femeilor le place să comunice, iar dacă nu ai nimic de spus ca bărbat, atunci s-ar putea să trăiești singur toată viața ta.

4. Are simțul umorului

Nu este nimic mai sexy decât un bărbat care poate face o femeie să râdă așa de tare încât să-și piardă controlul și să simtă fiori de plăcere numai la gândul că se va întâlni, din nou, cu persoana care o face să se simtă atât de bine și să se distreze. Sună cam ca un orgasm, nu-i așa? Acum realizați de ce este important să o faci să râdă?

5. Este îngrijit și bine făcut

Ei bine, chiar dacă nu sunt pe primul loc, fizicul unui bărbat și fizionomia acestuia sunt scanate de către femei. Atunci când văd un bărbat bine făcut, femeilor le place să se imagineze stând în brațele lui. Multor femei le place să aibă fantezii cu bărbați înalți și bine făcuți care să le strângă în brațe sau care să le poarte în brațe până la pat. Cu toate acestea, nu trebuie să arați ca Brad Pitt pentru ca o femeie să manifeste interes în tine, ca bărbat. Pur și simplu trebuie să ai o ținută îngrijită și să te porți gentil, indiferent de cum arăți. A, da: și mai contează și cum miroși – măcar a săpun, dacă nu a parfum.

6. Este grijuliu

Este din ce în ce mai greu să găsești un bărbat căruia chiar îi pasă cum se simte o femeie sau care dorește să o facă să se simtă mai bine. Dacă tu nu vrei să fii protector cu ea se va găsi un altul care să o facă. Întrebarea este: pe cine crezi că va alege în final? Pe tine – cel căruia nu-i pasă de ea – sau pe celălalt – cel care caută să îi asigure confortul (fizic, mental, material, financiar etc.)?

7. Este onest și integru

Minciuna este opusul atractivității, iar dacă o femeie te prinde că o minți, a terminat cu tine și cu greu o vei mai putea convinge să se împace cu tine. Un bărbat care își ține cuvântul și care își respectă promisiunile este ceva fermecător pentru o femeie. Cu un astfel de bărbat, o femeie simte că poate avea încredere în el și că ceea ce spune el se va împlini.

8. Are onoare

A face ceea ce este corect este o calitate nobilă pe care foarte puțini dintre bărbați o mai au în ziua de azi. Fie că este vorba de un cățeluș care să trebuie salvat de la înec sau un copil care trebuie apărat în fața unei găști de golani, un bătrân care a alunecat pe gheață și are nevoie de ajutor pentru a se ridica sau o femeie care trebuie apărată în fața unui agresor urban, impactul unui astfel de gest asupra femeii pe care dorește s-o cucerească va fi uriaș. Un bărbat care ajută pe cei aflați în dificultate este extrem de atractiv în ochii unei femei.

9. Este spontan și cu spirit de aventură

Foarte mulți bărbați sunt plictisitori. Femeilor nu le plac bărbații care le plictisesc. Dacă acum, când dorești să inițiezi o relație cu o femeie, o plictisești, ce se va întâmpla mai târziu, după ani de relație sau căsătorie? Vrei să ai lângă tine “iubirea vieții”? Suprinde-o ocazional cu ceva neobișnuit, distractiv și interesant. Fă așa și va rămâne lângă tine ca o iederă înlănțuită în jurul unui stejar.

10. Este responsabil

Nu trebuie (neapărat) să fii bogat pentru a fi atractiv, însă măcar trebuie să fii în stare să-ți plătești datoriile și facturile la timp. Un bărbat independent și responsabil, care știe ce dorește de la viață și își urmărește obiectivul (sau și l-a atins deja), este extrem de atractiv pentru o femeie.  Femeilor le plac bărbații care știu ce vor, care sunt hotărâți, care sunt responsabili. Între un bărbat care ar vrea să stea cu ea, dar recunoaște că nu e pregătit și nu știe ce vrea, și un bărbat care o cere în căsătorie, pe cine crezi că va alege o femeie? Pe cel hotărât. Pe cel responsabil.

Ce nu doresc femeile?

Indiferent de cum arăți, cele mai multe dintre femei nu vor suporta nici un fel de abuz fizic sau emoțional. Ca urmare, dacă ești un tip pasiv-agresiv, manipulator și sau narcisist nu prea ai ce căuta în compania unei femei. Dar despre asta vom discuta într-un alt articol.


1 Comment

Florian · June 4, 2022 at 10:06

Preludiu incepe cu mult timp inainte, poate chiar cu o zi inainte, starea de bine pe care o putem genera femeii este o componenta poate chiar mai importanta decat preludiul din timpul actului. Este destul de greu ca femeia sa mai aiba orgasm dupa o discutie mai aprinsa in timpul zilei. Cu cat femeia se simte mai bine(rade, este degajata, multumita de realizarile ei) in preajma barbatului cu atat probabilitatea de a avea orgasmul mult asteptat creste, de asemenea relaxarea femeii este esentiala, si asta se poate realiza prin vorbe calde, masaj corporal, o atmosfera ambientala romantica si evident aici este esential ca si barbatul sa fie calm, relaxat, sigur pe el ca stie ce face, am adaugat si aceste aspecte ca o completare celor spuse mai sus pentru ca asta am constat in urma experientelor.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *