Înainte de a citi sfaturile de mai jos, pune-ți următoarea întrebare: “Vreau cu adevărat ca acest tip să îmi scrie din nou?” Când un tip dispare din senin este un semn destul de evident că nu este interesat de tine, că își bate joc de tine și că te tratează cu indiferență. N-o face pentru ca să te stârnească și să te facă să te îndrăgostești mai mult de el. O face pentru că nu-i pasă deloc de tine!  Iar tu nu meriți să fii tratată ca un gunoi! Meriți ceva cu mult mai bun!

De asemenea, ar trebui să te ferești de a intra într-o relație în care cealaltă persoană nu vrea decât să schimbe mesaje cu tine. Dacă nu dorește să aibă o relație reală, poate că ar fi mai bine să mergi mai departe și să găsești pe cineva care este interesat de tine la modul real, nu imaginar.

Însă dacă tot insiști ca acea persoană să-ți trimită din nou mesaje, iată care este cea mai bună abordare.

(Atenție: Sfaturile de mai jos sunt valabile numai pentru relațiile timpurii, aflate la început de drum, nu și pentru cele de lungă durată.)

6 sfaturi pentru a face ca el să-ți scrie din nou

1.Fă-o pe indiferenta

Fă-te că nu-ți pasă dacă îți răspunde la mesaje sau nu. Dacă un băiat este interesat de tine și vede că ai devenit brusc indiferentă, atunci el va încerca să ia legătura cu tine în vreun fel. (Dacă n-o face, înseamnă că nu este interesat de tine.) Indiferent ce faci, nu arăta că îți pasă sau îți place de el!

2. Rezistă tentației de a-i trimite un mesaj

Au trecut două zile de când i-ai scris și nu ți-a răspuns, iar tu simți că nu mai poți și că trebuie să-i scrii din nou sau să-l suni. N-o face! Dacă ai pornit pe calea pe care ți-am spus-o mai sus (adică o faci pe indiferenta), atunci fă-o până la capăt. Nu ceda tentației de a-i scrie! Dacă el vede o grămadă de mesaje de la tine, o să creadă că ești disperată. Și atunci ori va da bir cu fugiții și va dispărea pentru totdeauna (pentru că va gândi: “Am făcut bine că nu i-am scris. Asta-i nebună și mă asaltează cu zeci de mesaje! Bine că am scăpat de ea!”), ori nu este interesat de tine, dar te va juca cum vrea el pentru că ți-a descoperit punctul slab. Ca urmare, abține-te de la a-i trimite mesaje.

Desigur, lucrul ăsta este mai ușor de decât de făcut și, dacă chiar mori după iubi, trimite doar un mesaj scurt de verificare („Salut, ce faci?”). Așteaptă ca el să-ți răspundă. Chiar dacă îi trimiți mesaj scurt sau nu, dacă el este cu adevărat interesat de tine, te va căuta, îți va scrie, te va suna. Lasă-l pe el să facă următoarea mișcare. E rândul lui să replice. Dacă n-o face, nu-ți mai irosi timpul cu el! Nu e interesat. Iar tu nu pierzi nimic.

3. Răspunde-i prin mesaje scurte și la obiect

Dacă începe să-ți scrie din nou, răspunde cu mesaje scurte și la obiect. Nu-i trimite un eseu despre sentimentele tale, despre ceea ce ai simțit tu atunci când el nu ți-a mai scris, arătând că nu mai poți fără el și rugându-l să-ți dea socoteală de ce nu ți-a răspuns. Asta o să-l sperie și o să-ți diminueze șansele de a-l ține interesat de persoana ta. Pe de altă parte, nu uita că acum joci rolul “dezinteresatei”. Îl vrei înapoi sau nu? Însă, dacă vezi că îți răspunde și el tot scurt și la obiect, sau monosilabic sau un simplu “K” la întrebarea ta de “cf?”, atunci uită-l! N-ai ce face cu el, pentru că nu este interesat. În cel mai bun caz, n-are ce face și se joacă cu tine. Iar dacă intri în jocul lui, o să regreți.

4. Scrie-i doar când îți scrie și el

Nu uita strategia pe care a-i adoptat-o: o faci pe indiferenta. Ești super-cool. Dacă răspunde la mesajul tău., asta nu înseamnă că trebuie să-l covârșești cu o sumedenie de mesaje despre tot ceea ce ai gândit și ai simțit de când nu ați mai comunicat și până acum. Fă tot posibilul ca intri într-un model de comunicare în care tu îi scrii doar atunci când îți scrie. Mesajele tale nu trebuie să fie mai mari sau mai multe decât ale lui. Și nu uita: scurt și la obiect.

5. NU încerca să-i captezi atenția trimițând un mesaj riscant

Acesta este un mare „NU”. Deși poate fi foarte eficient pentru a obține un răspuns de la el, gândește-te bine înainte: este într-adevăr tipul de răspuns pe care dorești să-l obții de la el? Dacă un tip schimbă mesaje cu tine deoarece crede că asta va duce la sex, atunci asta ar trebui să fie un mare semnal de alarmă pentru tine. Așa că rezistă dorinței de a-i trimite mesaje cu tentă sexuală sau poze indecente. Sunt șanse mari să regreți asta mai târziu.

6. Realizează când trebuie să renunți

Ăsta este un lucru esențial! Dacă un tip doar se joacă cu tine și te face să te îndoiești de tine, sau simți că-și bate joc de tine, sau încearcă să te controleze în vreun fel, atunci e momentul să renunți la el, oricât de mult ai fi atrasă de el. Așa că, dacă încerci unul sau două dintre sfaturile de mai sus și el nu-ți răspunde sau răspunde scurt și la obiect, șterge-o de acolo! Meriți să fii tratată mult mai bine.

Categories: Relații

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *