În relațiile inter-umane, există o lege care acționează în orice moment, pe care prea puțini dintre noi o conștientizăm. Este vorba despre LEGEA ATRACȚIEI care spune că, de obicei, atragem asupra noastră acele lucruri și persoane care sunt mai tot timpul în mintea noastră.

  • Dacă ne temem, vom atrage teama în viața noastră.
  • Dacă avem inima deschisă spre iubire, vom atrage iubire.
  • Dacă suntem meschini, vom avea parte de fățarnici ș.a.m.d.

Viața ne oferă ceea ce ne așteptăm în mod inconștient (sau, mai bine zis, în subconștient) să obținem de la ea, nu ceea ce vrem de la ea. Nu poti să fii iubit(ă), dacă tu nu poți iubi, dacă tu te temi sau dacă ești fățarnic(ă).

Începe cu tine! Începe să exersezi tu ceea ce vrei să atragi. Începe să-ti îndrepți gândurile spre ceea vrei să atragi și șansele tale ca viața să-ți ofere acel lucru vor crește.

Unii vor spune: “Dar eu am iubire în inima mea, însă toate persoanele pe care le-am întâlnit până acum și-au bătut joc de mine”.

Există și excepții de la regula de mai sus. Se poate să stai și să analizezi, și să vezi că, de fapt, dragostea pe care zici că o ai în suflet nu e chiar dragoste. Sau e, mai degrabă, iubire de sine decât iubire față de ceilalți.

Sau s-ar putea ca aceste eșecuri de care ai parte să fie date ca lecții din care să înveți ceva. Sau poate nu ți-ai dorit ceea ce-ți trebuie.

Poate că nu știi cum să alegi cum trebuie. Sau poate ai o mândrie exagerată, te crezi mai tare, mai frumos/frumoasă, mai bun(ă) decât ești. Și atunci viața te conștientizează, te scutură, te trezește și îți spune: “Hei, revino-ți! Lucrurile nu stau chiar așa cum crezi! Îndreaptă ceea ce e de îndreptat! Sau completează cu ceea ce ai nevoie!”.

Sau poate ca viața vrea să te scoată de pe un drum care mai târziu se va înfunda sau te va face să suferi foarte tare (deși tu crezi ca e sfârșitul lumii pentru ca el/ea te-a parasit, de exemplu).

N-ați avut niciodată revelația de a va uita la un astfel de eveniment, petrecut cu mulți ani în urmă, și ați spus în sine: “Bine că s-a întâmplat așa cum a ieșit și nu așa cum îmi doream eu să se întâmple!”, deși atunci credeați că nu va exista nimic mai bun pentru voi?

Așa că, începe să te schimbi de azi.

De acum. Din clipa asta.

Dacă vrei să crească șansele de a atrage binele în viața ta.

Nu poți atrage binele dacă tu faci rău.

Și asta nu pentru că nu vei primi lucruri bune, ci pentru că nu vei fi în stare să le ții pe cele bune, să te bucuri de ele.

Răul din tine le va distruge …


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *