În viață avem parte de multe întâlniri cu oameni, locuri, idei. De cele mai multe ori, aceste întâlniri nu sunt întâmplătoare.

În mod subconștient, atragem spre noi (și suntem atrași) de oameni care sunt la fel ca noi, care simt la fel ca noi, care împărtășesc aceleași valori ca și noi.

(Chiar și pe fb se întâmplă același lucru.)

Legea atracției este credința că gândurile pozitive sau negative aduc experiențe similare pozitive sau negative în viața ta. Fericirea, bucuria și abundența sunt esențiale în viața noastră de zi cu zi. Visăm la aceste lucruri și așteptăm cu nerăbdare să ne vedem visele devenind realitate. Acest sentiment este natural și avem dreptul să simțim așa. Este un sentiment înnăscut care ne împinge să trăim genul de viață pe care îl merităm și să facem din acest sentiment o realitate.

Când acest lucru nu se întâmplă, efectul constă în sentimente și credințe negative de care ne agățăm fără să vrem. În loc să trăim viața pe care o merităm și să ne îndeplinim dorințele cele mai profunde, adesea credem și ne înconjurăm de negativitate, care ne înnorează toate emoțiile pozitive și are ca rezultat rezultate adverse.

Apoi, lăsăm negativitatea să ne anuleze orice oportunitate și să trăim o viață plină de conflicte și îndoieli. În această situație nu reușim să îmbrățișăm aspectele pozitive din viața noastră. Nu reușim să alegem o viață fericită și, în schimb, ne concentrăm pe ceea ce ne lipsește.

Alegem o viață în care dificultățile devin normă, întrucât ne luptăm întotdeauna să protejăm ceea ce avem deja, nu realizăm toată abundența și diversitatea care există în jurul nostru.

Fără să știm, avem tendința de a crea un fel de sistem de credințe cu privire la tipul de viață pe care suntem destinați să-l trăim și suntem tentați să credem în credințele negative care devin profeții care se împlinesc de la sine doar pentru că nu credem că putem fi altfel sau că putem trăi altfel.

În scurt timp, pierdem legătura cu existența noastră naturală și facem ceea ce nu ne-a plăcut niciodată să facem.

Principiul vibrației afirmă că toate lucrurile din univers sunt în continuă vibrație și mișcare.

Fiecare componentă care face parte din lume este alcătuită din energie care vibrează și care este diferită de la o formă la alta. Această energie face ca fiecare lucru să fie diferit și unic. Deși lucrurile folosesc aceeași energie, frecvențele după care vibrează sunt diferite. Există o forță de atracție care se manifestă între lucrurile din univers. Această atracție puternică este cunoscută sub numele de conexiune la nivel cuantic.

Când gândurile minții noastre se armonizează cu vibrația evenimentelor din viața noastră, ele devin realitatea noastră.

În foarte multe situații mintea umană tinde să atragă mai mult negativitate decât pozitivitate. Când subconștientul nostru este preocupat de latura negativă a lucrurilor, realitatea devine în cele din urmă negativă și suntem meniți să ne ocupăm de consecințele negative ale acestui fenomen. Deși succesul este ceva la care dorim și aspirăm cu toții, într-un fel, negativitatea se strecoară de foarte multe ori în mintea noastră, iar eșecul devine centrul gândirii noastre. De vreme ce ne temem de eșec/înfrângere, mintea noastră subconștientă decide să facă tot ceea ce este necesar pentru a evita dezamăgirea; în loc să se concentreze asupra modalităților de a obține succesul.

Teama de eșec va face ca eșecul să devină realitatea voastră.

De ce este important să conștientizăm acest lucru? Pentru că ar trebui să analizăm și să vedem ce oameni, idei, valori atragem spre noi.

Dacă suntem nemultumiți de ceea ce atragem în jurul nostru, dacă vedem că așa-zișii prieteni pe care îi avem nu ne sunt, de fapt, prieteni sau, și mai grav, dacă de fiecare dată alegem persoana greșită pentru a începe o relație, atunci s-ar putea ca să nu fie vina lor, ci vina noastră.

Poate că trebuie să îndreptăm ceva la noi sau să schimbăm ceva la noi:

  • la modul în care ne raportăm la ceilalți,
  • la modul în care comunicăm,
  • la modul în care îi apreciem și îi respectăm pe ceilalți, l
  • a modul în care ne deschidem către ceilalți.

Nu căutați răspunsuri la întrebări numai uitându-vă la ceilalți, ci căutați răspunsuri la astfel de întrebări pornind de la voi. Uitați-vă în interior – în inima voastră, în sufletul vostru – și vedeți ce este bun și ce este mai puțin bun acolo. Cântăriți și cât este bun și cât este mai puțin bun acolo.

Dacă bunătatea și dragostea din voi nu atârnă greu în balanță, atunci acolo trebuie să lucrați, să schimbați, să remodelați.

Și o să vedeți, apoi, că drumul vostru se va schimba: veți atrage în jurul vostru ceea ce (vă) trebuie.

Veți nimeri în relație cu persoana care trebuie. (Ca prin minune! Însă o minune … lucrată.)


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *