Se întâmplă atât de des să aud bărbați care spun că nu înțeleg ce spun femeile pentru că una spun și alta arată …

Se spune că…

logica este ştiinţa care îi permite bărbatului să nu înţeleagă femeia.

Femeile comunică într-un mod diferit de cel al bărbaților, însă foarte puțini dintre bărbați pricep asta. De cele mai multe ori, o constată pe propria piele. O constată, dar nu o înțeleg. Și apoi se miră de ce femeile sunt supărate pe ei, deși nu le-au reproșat nimic.

Pentru uzul acestor bărbați dezavantajați de soartă redau mai jos câteva exemple ale modului în care comunică femeile:

#1. Când o femeie îți spune: “Nu sunt supărată pe tine” e ca și cum ți-ar spune dentistul: “Stai liniștit, nu vei simți nimic!”

#2. Când femeia îți spune: “Faci ce vrei!”, să nu te puna naiba să faci ce vrei!

#3. Dacă o femeie îți răspunde: “Cee??”, asta nu înseamnă că nu a înțeles, ci că îți dă o șansă să revii asupra celor spuse.

#4. Dacă o femeie îți spune: “Bine” la finalul unei dispute în care ea știe că are dreptate, cel mai bine ar fi să taci. Ar trebui să știți că, într-o ceartă, femeia are întotdeauna ultimul cuvânt. Orice cuvânt al bărbatului rostit după acest ultim cuvânt este începutul unei noi certe.

#5. Când întrebi o femeie: “Ce ai? S-a întâmplat ceva?”, iar ea îți răspunde cu: “Nimic”, ar trebui să te îngrijorezi pentru că ai făcut o mare boacănă.

#6. Dacă o femeie îți spune: “Uau!” nu e un compliment, ci e doar umită de cât de idiot poți să fii.

#7. Dacă o femeie îți răspunde cu: “Mă mai gândesc” atunci când îi propui ceva asta înseamnă că opțiunea pe care i-o propui este cea mai mare prostie. “Ma mai gândesc” este echivalentul lui “Niciodată!”.

#8. “Nu mai avem ce vorbi!” sau, și mai grav, “Nu mai vorbesc cu tine (niciodată)!” – la oricare dintre expresiile acestea bărbații ar trebui să își ascundă bucuria și liniștea interioară, mai ales în prezența lui “niciodată”, care semnalează gravitatea lucrurilor … În schimb o față îngrijorată care acceptă că s-ar putea sa fi făcut ceva aiurea ajută indubitabil!

#9. “Ce faci?” = Am chef de vorbă și sa îți povestesc despre ce mi s-a întâmplat azi.

#10. “Ce rochie/pantofi/geantă să port azi?” = Vreau să îmi spui că sunt frumoasă cu orice aș alege să port și că încămai placi.

omplimentele legate de lucrurile care se schimbă la ea sunt unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poate face un bărbat privitor la o femeie … Sigur a ajutat faptul că la prima întâlnire i-ai spus ca are ochi frumoși, dar cum nu poate să-și schimbe ochii în fiecare zi și nici să audă același compliment zilnic, o apreciere sincera a ceva ce se schimbă (cercei, geantă, fustă, bluză, ruj, culoare păr etc.) ii va aduce zâmbetul pe buze toată ziua, chiar dacă n-o nimerești și nu sunt deloc noi!

Femeia este ființa care are răbdare o zi întreagă să o suni, doar pentru a nu-ți răspunde!

Ei, nu-i așa că v-ați mai luminat? Abia acum discuțiile pe care le-ați avut cu femeile încep să capete sens. Nu-i așa?

Mai știți și alte astfel de expresii cu înțelesuri ascunse pe care le rostesc femeile? Poate mi le spuneți …


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *