“Există o singură fericire în această viață, cea de a iubi și a fi iubită” (George Sand)

De la Bob Marley citire:

“Eu cred cu tot sufletul că, o singură dată în viață, găsești pe cineva care îți poate transforma complet viața.

Este acea persoană căreia îi spui lucruri pe care nu le-ai mai împărtășit cu nici un alt suflet și care îți soarbe fiecare cuvânt pe care îl spui și vezi că vrea să audă și mai mult.

Îi împărtășești speranțe pentru viitor, vise care nu se vor împlini, lucruri pe care ți le-ai propus și care nu au fost îndeplinite și multitudinea de dezamăgiri pe care viața le-a aruncat spre tine. (…)

Nu există, niciodată, nici o presiune, gelozie sau competiție, ci doar un calm liniștit atunci când ești cu această persoană.

Poți fi, pe deplin, tu însăți/însuți pentru că nu trebuie să îți faci griji cu privire la ceea ce va gândi celălalt despre tine, pentru că te iubește pentru ceea ești, așa cum ești. (…) Ți-e gândul la acea persoană mereu, orice ai face.

Îți deschizi inima știind că există o șansă ca, într-o bună zi, aceasta să-ți fie frântă; însă deschizându-ți inima, ai parte de o iubire și o bucurie la care nici nu ai visat că pot fi posibile.

Și descoperi că a fi vulnerabil(ă) este singura cale de a permite inimii să simtă o plăcere atât de intensă încât te sperii de cât de reală e senzația.

Realizezi că ești mai puternic(ă) pentru că, în sfârșit, ai un prieten adevărat și, eventual, un suflet pereche, care îți va rămâne loial până la sfârșit.” (Bob Marley)

Categories: Relații

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *