Atunci când ni se pare că persoana iubită se îndepărtează de noi, ne cuprinde teama că vom rămâne pentru totdeauna singuri/singure și lipsiți/lipsite de iubire. Desigur, aceasta ar fi ceva foarte neplăcut, dar, oare, ar fi ceva chiar atât de tragic cum cred cele mai multe persoane?

Oamenii gândesc astfel:

„De ani de zile nu am pe nimeni. Încet, încet uit până și cum se face cunoștință cu cineva. Cei care s-ar potrivi cu mine sunt toți căsătoriți. Sunt disponibili doar cei pe care nu-i vrea nimeni. Cum aș putea găsi un partener atrăgător acum, când sunt între două vârste? Nu mai sunt o puicuță primăvăratecă, iar bărbații vor partenere tinere, cu pielea netedă și forme plăcute“.

Nu-i de mirare dacă ne speriem atunci când apar tensiuni în căsnicia noastră. Dacă vă proiectați un viitor atât de sumbru, vă puteți aștepta la o prăbușire.

O clipă însă! Să analizăm mai îndeaproape gândurile dumneavoastră.

Nu v-ați mai dat întâlniri de ani de zile și ați pierdut deprinderea. Nu va fi ușor să o redobândiți, dar dacă vă veți acorda un timp suficient, veti fi în măsură să vă organizați viața socială. Vă întâlniți cu mulți oameni – la locul de muncă, în anturajul tău de prieteni, în cluburi, la petreceri sau întâmplător. Nu are importanță cum se realizează întâlnirea, ci faptul că ea are loc.

Majoritatea oamenilor divorțați se recăsătoresc dupa câțiva ani. Dacă veți avea în minte acest lucru, veți fi mai puțin alarmat(ă) în cazul că vă pierdeți partenerul.

Multe persoane dintre persoanele părăsite își spun:

“Cei/Cele care s-ar potrivi cu mine sunt toți căsătoriți/căsătorite.”

Așa pare să fie, dar nu este așa. La urma urmei, sunt zeci de mii de divorțuri pe an în România. Persoanele divorțate stau singure, în medie, numai câțiva ani. Prin urmare, daca intentionați să faceți cunoștințe noi, veți întâlni, mai devreme sau mai târziu, o persoană la fel de plăcută ca și dumneavoastră.

V-a trecut vreodată prin minte că și celelalte persoane divorțate spun, probabil, același lucru și vă includ în categoria persoanelor inabordabile?

Categories: Relații

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *