Nu cerși o relație de prietenie sau de dragoste. De la nimeni. Niciodată.

Dacă celălalt nu este dispus să depună la fel de mult efort ca și tine pentru a iniția sau a continua o relație, uită de acea persoană.

Nu merită.

A trage de o relație în condițiile în care celălalt nu face nimic pentru a o întreține este extrem de păgubos. Mai devreme sau mai târziu vei regreta acest lucru.

Sau a te căsători cu o persoană de care ai tras câțiva ani buni pentru ca să o aduci în fața altarului este la fel de îndoielnic. În general, dacă nu iese de prima dată, uită. Și mergi mai departe …

Nu alerga după oameni, nu cerși atenția lor.

Fii tu un exemplu de urmat. Așa îi vei atrage. Lucrează la asta tot timpul și nu încerca să fii altceva decât ești.

Fii tu însuți/insăți!

Oamenii care au nevoie de tine te vor căuta și vor rămâne cu tine. Tu doar fă-ți treaba așa cum trebuie. Așa vor veni spre tine cei de care ai nevoie și cei care te iubesc.

În viață vei avea oameni pe care îi vei întâlni și care nu vor rămâne lângă tine.

Vei avea și oameni pe care îi vei întâlni și care vor rămâne mereu lângă tine. Chiar dacă vor fi departe de tine, ei vor rămâne mereu lângă tine. Vor găsi o modalitate prin care să păstreze legătura cu tine.

La fel se întâmplă și cu oamenii care vor dori să fie cu tine. Cei care vor dori să rămână în viața ta, întotdeauna vor găsi o cale de a rămâne. Aceia sunt oamenii care ne iubesc și care țin la noi. Nu vor fi mulți, dar vor fi suficienți pentru a te simți apreciat(ă), fericit(ă), rasfațat(ă), iubit(ă).

Sunt cei pe care trebuie să-i prețuim intens.

Aveți mare grijă pentru că, de multe ori, nu-i apreciem la adevărata lor valoare. De multe ori considerăm că este normal ca ei să țină la noi și, de multe ori, îi ignorăm.

  • Aceia sunt adevărații prieteni/prietene.
  • Aceia sunt oamenii care ne iubesc cu adevărat.
  • Aceia sunt oamenii care ne susțin emoțional în clipele de tristețe.

Valoarea lor se măsoară în aur!

Sufletesc, bine înțeles …


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *