Lumea e plină de oameni care, orice ai face, nu te vor plăcea.

Indiferent cum ai vorbi, cum te-ai mișca, cum te-ai comporta, cum ai zâmbi – vor fi unii oameni care nu te vor plăcea.

Dar lumea e plină și de oameni care te plac. Ba chiar te plac mult, din toată inima. Ăștia sunt oamenii tăi. Cu ei vrei să ai de-a face, cu ei vrei să vorbești, cu ei vrei să te împrietenești. Tu nu ești făcut(ă) pentru orișicine. Și asta e foarte bine. Vorbește cu cei care vor să te audă, cu cei care vor să te vadă, cu cei care te îndrăgesc.

Nu-ți pierde timpul și energia să-i convingi pe oameni de valoare ta.

Cei care nu te apreciază nu vor cumpăra niciodată ceea ce vrei să le vinzi. Nu încerca să-i convingi să stea lângă tine. Vei pierde timp degeaba. Și al tău, și al lor.

Și, de cele mai multe ori, s-ar putea să-ți produci răni sufletești care se vor vindeca greu. Nu numai că vei pierde timpul încercând să-i convingi de valoarea ta, dar vei pierde timpul oblojindu-ți și lingându-ți rănile.

Tu nu ești persoana potrivită pentru astfel de oameni și nici ei nu sunt potriviți pentru tine. Renunță la ei! Lasă-i în pace! Fă-le frumos din mână și vezi-ți de drumul tău.

A merge împreună cu cineva pe aceeași cale este un dar divin; nu risipi acest dar alegând calea nepotrivită sau persoana greșită.

Și nu uita că și tu, la rândul tău, ești un dar divin.

Un dar pentru familia ta. Dar și un dar pentru persoana care va fi toată viața lângă tine.

Pentru că TU … NU EȘTI PENTRU ORIȘICINE …

Categories: Relații

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *