Observarea semnele de atracție care sunt ascunse în limbajul non-verbal al unui bărbat îți poate spune instantaneu dacă acel tip te place sau nu. Identificarea semnalelor non-verbale ale unui bărbat include urmărirea modului în care se poartă, mișcările ochilor, postura sa și alte semne evidente de flirt pasiv.

Revistele și blogurile care abordează relațiile vorbesc adesea despre limbajul non-verbal fără a face distincția dintre trăsăturile comportamentale diferite ale bărbaților introvertiți și cele ale celor extrovertiți. Acest articol va ajuta femeile să decodeze semnalele pentru ambele categorii de bărbați, fie aceștia introvertiți/timizi sau extrovertiți. Urmărește indiciile de mai jos pentru a decide dacă bărbatul pe care ai pus ochii este într-adevăr interesat de tine sau nu.

Semnale non-verbale care spun că un bărbat este interesat de tine

Iată câteva semne generale care îți pot spune dacă un tip este interesat de tine.

1.Stabilește contact vizual cu tine.

Indiferent dacă își menține privirea asupra ta (extrovertit) sau se uită brusc în altă parte atunci când privirile vi se întâlnesc (introvertit), un bărbat interesat va dori să te privească ochii în timpul unei conversații. Dacă este timid, va privi probabil mai mult în jos pentru a evita contactul vizual.

2. Îți zâmbește

Oamenii zâmbesc la ceea ce îi face fericiți și aici te-ai putea încadra și tu. Ai putea să-l testezi făcând o glumă proastă. Dacă îți zâmbește, știi că asta nu se datorează faptului că i s-a părut amuzant.

3. Inspiră adânc

Aceasta este o reacție subconștientă. Dacă un tip vede o persoană de care se simte atras, emoția pe care o simte face ca inima să-i bată mai repede, ceea ce duce la necesitatea de a se oxigena din plin. Probabil va inspira adânc pentru a-și veni în fire și a se calma. O respirație profundă poate face, de asemenea, ca un bărbat să aibă o postură dreaptă, cu pieptul înainte, cu scopul de a încerca să pară mai dominant și mai masculin.

4. Își aranjează părul

De multe ori bărbații vor deveni conștienți de aspectul lor atunci când sunt în preajma unei femei de care se simt atrași. Aranjarea părului este o încercare de a-și îmbunătăți aspectul, dar și de a vă atrage atenția.

5. Își atinge frecvent fața

Unii bărbați simt că li se încordează mușchii feței atunci când devin agitați sau tensionați. Dacă își atinge mult obrajii și bărbia atunci când tu ești în preajma lui, asta poate însemna că e interesat de persoana ta.

6. Se apleacă spre tine atunci când îți vorbește

Un tip care este atras de tine va profita de orice ocazie pentru a se apropia cât mai mult de tine. El se va înclina spre tine când îți vorbește pentru a fi mai aproape de tine și pentru a se asigura că are toată atenția ta.

7. Sprâncenele i se ridică

De multe ori bărbații își ridică sprâncenele atunci când văd ceva care le place. Urmărește-l și vezi dacă face acest lucru atunci când te vede.

8. Nările i se deschid mai tare

Acesta este un semn subconștient al atracției fizice. Cu siguranță că acest semn arată este interesat de conversația cu tine.

6 semne non-verbale care arată că un tip timid te place

Iată la ce ar trebui să te uiți dacă un tip este mai rezervat, dar simți că te place. Ar trebui să verifici următoarele semne:

1.Își întoarce privirea în altă parte atunci când îl privești

Acesta este un semn clasic de atracție, în special la tipii timizi. Atunci când un tip continuă să se uite la tine, dar se uită brusc în altă parte atunci când te uiți la el, ar trebui să repeți acest joc. Uită-te în altă parte și tu, dar privește cu coada ochiului și vezi dacă se uită din nou la tine. După care privește din nou la el. Ia-o ca pe o joacă, dar și ca pe o verificare a faptului dacă tipul este interesat de tine sau nu. Dacă continuă să facă același lucru de fiecare dată (adică dacă continuă să se uite în altă parte ori de câte ori te uiți la el, dar revine cu privirea la tine atunci când tu privești în altă parte), este un semn că nu-și dezlipi ochii de la tine, dar nu are curajul să te abordeze.

2. Începe să se agite

Un alt semn clar de atracție este atunci când un tip pare să se piardă la vederea ta și începe să se agite atunci când ești în fața lui. Aceasta este o trăsătură comună bărbaților care nu sunt suficient de încrezători pentru a cere o întâlnire unei fete. Poate că începe să se joace cu degetele, poate începe să-și bage și să-și scoată mâinile în buzunare și să-și plimbe limba pe buze, să-și schimbe inutil poziția, să-și treacă degetele prin păr sau să se agite în vreun fel. Acestea sunt semne standard de atracție, așa că – dacă vrei – nu ezita să-l abordezi sau să-l încurajezi (chiar are nevoie!).

3. Devine crispat și stingherit

A se simți tulburat și stingher este o reacție naturală pentru un timid atunci când vede o fată atrăgătoare care se îndreaptă spre el. Corpul lui devine rigid și țeapăn atunci când este atras de tine. Poți observa cu ușurință aceste semne atunci când un tip începe brusc să stea drept (de parcă zici că face yoga) sau stă rigid, ca și cum ar avea o problemă la spate.

4. Își face de treabă

Atunci când te apropii de el, observi că începe să caute ceva de făcut. S-ar putea ca el să înceapă să caute lucruri pe care le poate face pentru a se menține ocupat și pentru a-și masca timiditatea și starea de agitație pe care o simte în prezența unei femei frumoase. Poate că începe să parcurgă inutil diferite aplicații de pe smartphone-ul său, să se agite la laptopul pe care îl are în față sau să facă orice altceva care îl face să pară ocupat. Cel mai bine ai putea să observi astfel de semne sau semne similare atunci când te urci în lift. Dacă vezi că se agită fără motiv sau își face inutil de lucru, înseamnă că te place, dar nu știe cum să te abordeze.

5. Tresare atunci când îl atingi

Poți afla dacă un tip te place sau nu, aplicând unele tactici de flirt non-verbal. Dacă te simți îndrăzneață, îi poți testa reacția pe care o are atunci când îl atingi (întâmplător și nevinovată, bine înțeles). Dacă sunteți (încă doar) prieteni, încearcă să-i atingi brațul atunci când vorbești cu el. Sau dacă îi lauzi bicepșii, pune mâna pe ei. Vezi cum reacționează. Dacă tipul aștepta, într-adevăr, o scânteie din partea ta, aceste mișcări ar trebui să fie suficiente pentru a-l încuraja să te invite la o cafea. S-ar putea, la fel de bine, ca el să înceapă să se agite sau să-i înflorească un zâmbet necontrolat de plăcere. Dacă nu reacționează în nici un fel sau se retrage, atunci nu mai insista pentru că ori nu vrea decât să fiți prieteni, ori nu știe ce vrea.

6. Îți admiră liniile corpului

Ia-o ca pe un semn de atracție atunci când un tip extrem de timid nu poate să-și ia ochii de la silueta trupului tău. Este posibil ca să nu se poată opri să arunce o privire la decolteul tău în timp ce vorbește cu tine. Nu-l eticheta din prima ca fiind “pervers” deoarece este pur și simplu vrăjit de frumusețea ta. Este într-o stare de agitație pe care acum nu și-o poate controla. Această stare se va calma pe măsura ce el se va simți din ce în ce mai confortabil să vorbească cu tine și va începe să te privească în ochi.

7 semne non-verbale care arată că un tip extrovertit te place

Iată câteva lucruri pe care le-ai putea observa dacă tipul este extrovertit și, implicit, mai îndrăzneț.

1.Îi place să stea aproape de tine

Un semn care spune că un extrovertit este atras de tine este atunci când intră în spațiul tău personal. Aceasta este o modalitate a sa de a flirta puternic cu tine și de a testa dacă răspunzi la mișcările lui sau nu. Acest lucru se întâmplă adesea în barurile aglomerate, în cluburi și în alte locuri publice, atunci când un tip stă lângă tine sub pretextul că vrea să-ți spună ceva la ureche pentru că este prea mult zgomot.

2. Zâmbește uitându-se în ochii tăi

Un tip extrovertit, care te place, te va privi instantaneu în ochi și îți va oferi un zâmbet. El va încerca să analizeze modul în care reacționezi pentru a vedea dacă și tu îl placi. Unui bărbat extrovertit nu-i plac lucrurile ambigui atunci când vine vorba de a flirta cu o femeie. El va căuta să-ți ofere toate semnele non-verbale posibile pentru a -ți arăta că se simte atras de tine.

3. Își etalează fizicul

Un tip va dori instantaneu să arate cel mai puternic atunci când vrea să impresioneze o femeie care îi place. Acest lucru îl va face să-și ridice umerii involuntar, să-și sugă burta, să-și împingă pieptul înainte și să-și țină brațele în afară ca și cum ar fi un culturist cu un pachet masiv de mușchi. Acestea sunt semne comune de atracție pe care le etalează bărbații care au un puternic simț al ego-ului și se mândresc cu aspectul lor fizic. Vor să-și folosească corpul pentru a-și arăta masculinitatea și puterea.

4. Vorbește tare

La prima interacțiune cu un bărbat, poți observa tonul fluctuant al vocii sale. O creștere bruscă a volumului vocii sale este un semn că vrea să îți atragă atenția. De asemenea, dacă încă nu ați interacționat, dar el este în apropiere ta și observi că vorbește cu prietenii lui mai tare, aruncând priviri spre tine, pentru a se face remarcat, este un semn că este atras de tine și dorește să-i remarci prezența. Este normal ca un tip extrovertit să aibă o voce tare și fermă atunci când vrea să impresioneze o femeie care îi place.

5. Stă cu picioarele depărtate

Un semn obișnuit al atracției și al flirtului este atunci când un tip stă cu picioarele larg depărtate, astfel încât să-și etaleze complet zona pelvină. Doar bărbații alfa și băieții care au un nivel extrem de ridicat de încredere au acest semn involuntar de limbaj al corpului încorporat în gene. Un bărbat cu o personalitate rezervată nu va afișa această trăsătură. Ia-l ca un semn de atracție.

6. Arată nemulțumit dacă vorbești cu alți bărbați

Un extrovertit nu se va da înapoi să-și arate sentimentele de supărare atunci când te vede vorbind cu un alt bărbat. Exemplul clasic este atunci când vorbești cu un tip la o petrecere. Dacă se va încrunta sau va face o grimasă atunci când un alt tip se apropie de tine și începe o conversație cu tine, atunci este semn că te place și nu suportă să te vadă în compania altcuiva. Iar acest lucru va fi făcut cât mai evident pentru că, fiind cu adevărat atras de tine, va dori să aibă întreaga ta atenția, fără a o mai împărți cu altcineva.

7. Te atinge

Bărbații care sunt deschiși și extrem de prietenoși ar putea să te atingă dacă sunt puternic atrași de tine. El ar putea să-și pune un braț în jurul umerilor tăi în timp ce sunteți așezați pe o canapea într-un club sau își va așeza palma pe spatele tău pentru a te conduce într-o sală sau la bar. Faptul că vrea să te atingă este un puternic semn natural de atracție, de cele mai multe ori făcut inconștient. Nu va exista nici un indiciu de agitație sau tulburare în acțiunile sale atunci când te atinge, deoarece aceste niveluri de interacțiune sunt o trăsătură normală în comportamentul său.

Semne non-verbale pe care să le observi atunci când el stă așezat

Iată câteva semne la care să fii atentă atunci când stați așezați:

1.Stă pe marginea scaunului

Dacă stați față-în-față, iar el este așezat pe marginea scaunului, cu corpul înclinat spre tine, aceasta poate fi încercarea lui de a se apropia de tine. E un semn de atracție.

2. Își desface picioarele

Dacă el este mai îndrăzneț, atunci s-ar putea să-și desfacă picioarele. Acesta ar putea fi modul lui de a se da mare și a atrage atenția asupra zonei pelvine. Este o poziție destul de vulnerabilă, ceea ce înseamnă că el se deschide spre tine.

3. Stă picior peste picior

Un tip care își încrucișează picioarele poate însemna că este interesat de tine. Acest lucru nu este valabil dacă corpul său nu este îndreptat spre tine. Dacă picioarele lui nu sunt îndreptate spre tine, dar corpul său este îndreptat spre tine, ar putea însemna că este interesat de tine, dar este și timid. De asemenea, uită-te să vezi încotro este unde îndreptat piciorul său de sus. De obicei, picioarele sunt îndreptate subconștient către persoana de care suntem interesați.

4. Stă lângă tine cât de des posibil

Un tip care te place va folosi orice ocazie pentru ca să stea lângă tine.  La o petrecere va căuta să stea la aceeași masă lângă tine, la club va spune să-i faci loc lângă tine pe canapea (chiar dacă sunt alte locuri libere mai confortabile), la un curs va căuta să fie în echipă cu tine sau să stea lângă tine.

Ai observat aceste semne non-verbale atunci când ai fost interesată de un bărbat? Mai știi și alte astfel de semne non-verbale care arată că un bărbat este interesat de o persoană de sex opus? Ai întrebări sau nedumeriri legate de semnalele non-verbale pe care le transmite cineva de care ești interesată? Împărtășește-ne întrebările sau opiniile tale în secțiunea de comentarii. Promit să răspund cât mai repede.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *