În articolul de aici, spuneam să există trei lucruri importante la care trebuie să renunți pentru a atrage bărbatul potrivit pentru tine. Al treilea dintre ele este teama de a fi respinsă și/sau rănită sufletește/emoțional de bărbați. Ce înseamnă această teamă, cum apare și cum putem scăpa de ea sunt câteva dintre lucrurile pe care încerc să vi le explic în articolul de față

Ființele umane încearcă să se protejeze contra respingerii și/sau rănirii din partea celorlalți. Problema este, însă, că dacă încercăm să ne protejăm în mod greșit, aceasta ne va sabota succesul personal.

Este, bineînțeles, absolut normal ca să nu-i dai unui bărbat 100% acces la inima ta și la viața ta înainte de a dovedi că este demn de încredere. Unii bărbați se pot folosi de tine și pot abuza de tine chiar dacă știu doar unele informații mărunte despre tine.

Cu toate acestea, modul greșit de a te proteja este de a construi ziduri puternice, înalte și groase în jurul vieții tale, astfel încât nimeni să nu poată trece de ele.

Despre cele patru modalități prin care o femeie înalță ziduri în jurul ei am povestit pe larg în articolul de aici. Totuși nu strică să le reamintim. Deci, care sunt modalitățile prin care o femeie înalță ziduri în jurul ei?

1. Nu își asumă niciodată riscul de a se arăta interesată de un bărbat.

2. Respinge un bărbat înainte ca acesta să o respingă.

3. Este indiferentă față de avansurile oricărui bărbat.

4. Pretinde că este o altă persoană decât cea care este în realitate.

Despre fiecare dintre cele patru modalități prin care tu, ca femeie, reușești să înalți ziduri (mai mult sau mai puțin voluntare), am scris detaliat și am oferit și exemple în articolul pomenit mai sus.

Cu ce aș vrea să rămâi după această lectură este că tu, ca femeie, dacă vrei să reușești să atragi în viața ta bărbatul potrivit, atunci trebuie să riști să fii tu însăți, trebuie să riști să te deschizi, pentru că aceasta este singura modalitate prin care ne putem bucura de iubirea și intimitatea adevărată cu o altă ființă umană


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *