Este bine să nu uităm faptele istoriei. În ultima vreme reprezentanți ai unor națiuni, care se pretind a fi civilizate și dezvoltate, ne țin lecții de morală, ne trag de urechi, ne insultă și își bat joc de istoria noastră și de tradițiile noastre. Ne fac înapoiați dacă ne cultivăm tradițiile și spiritualitatea. Ne etichetează drept “talibani” și “pupători de moaște” dacă ne exercităm dreptul la credință. Ne țin lecții de democrație și toleranță, uitând că în istoria lor au fost unele dintre cele mai sângeroase și mai dictatoriale regimuri care au existat vreodată.

Unora le pute bălegarul uitând că s-au jucat în el când erau mici (iar alții, trădători de neam, l-au și mâncat din plin)

Mai rău este că o grămada de analfabeți funcționali, spălați pe creier și semidocți de la noi se uită în gura lor dându-le dreptate, punând astfel umărul – intenționat sau nu – la demolarea spiritualității românești. Unor astfel de persoane le pute bălegarul de la țară, uitând că se jucau în el când erau în vacanță la bunici, le put Eminescu și Coșbuc, Sadoveanu și Preda, Mărțișorul și Biserica ortodoxă, Decebal și Menumorut (cine o mai fi și asta?!), Horea și Avram Iancu, Basarab și Mircea cel Bătrân, Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare, Petru Rareș și Ioan Vodă cel Cumplit, Sfântul Neagoe Basarab și Sfinții Brâncoveni (acești voievozi erau atât de “înapoiați” și de “proști” încât au ridicat o grămadă de biserici și mânăstiri –„opiu pentru mase” cum spunea un mare consumator – Marx, nu-i așa?).

Pentru astfel de persoane, Halloween-ul – o zi dedicată morții și vrăjitorilor – este mult mai fain decât sărbătoarea Învierii Domnului, Valentine’s Day e mult mai „cool” decât Dragobetele sau Mărțișorul, iar Revelionul este mult mai “mișto”decât sărbătoarea Nașterii Domnului.

Ei sunt cei care se închină Occidentului și americanilor, uitând că Occidentul și americanii ne-a vândut, fără scrupule, rușilor de mai multe ori în istorie, utiând că americanii au ucis premediat mii de civili români în timpul bombardamentelor din 1944 și au lăsat rezistența anti-comunistă din munți să fie masacrată de bolșevici.

Ei sunt cei care se închină Occidentului și americanilor, uitând că Occidentul ne ia cele mai bune produse și forța de muncă, și ne dă cele mai proaste “alimente”, pline de chimicale cancerigene, cele mai proaste produse și mormane întinse de deșeuri radioactive. Ei sunt cei care “vor o țară ca afară”, așa ca Elveția sau Austria, dar uită că am fi putut avea și noi o țară ca afară dacă austriecii nu ne rădeau pădurile.

Bine înțeles că toate aceste lucruri (și multe altele) nu s-ar fi întâmplat fără concursul multor cozi de topor din România. Sunt toți cei pe care i-ați votat după 1989 încoace, indiferent de culoare politică. Nici unii dintre aceștia nu sunt patrioți, ci sunt puși în slujba intereselor străine și a buzunarelor proprii.

Nu există vreo țară căreia să-i pese de români

Spunea marele Eminescu, în “Doina” sa – una dintre cele mai zguduitoare poezii patriotice, interzisă pe timpul comuniștilor, și uitată azi intenționat:

“Cine-au îndrăgit străinii,
Mâncă-i-ar inima câinii,
Mânca-i-ar casa pustia,
Şi neamul nemernicia!”

Oameni buni, treziți-vă! Treziți-vă cât nu este prea târziu!

Nu există vreun străin sau vreo țară care să vrea binele românilor. (Mai nou, se pare că nu există nici politician român care să vrea binele românilor.)

Fiecare țară își apără interesele proprii și slujește poporul propriu. Nimeni nu ne vrea binele. Nici americanii, nici rușii, nici nemții, nici austriecii, nici englezii, nici francezii. Nimeni. Tot ceea ce vor aceste țări de la noi sunt resursele pe care le (mai) avem. Când se vor fi terminat, ne vor face groapa de gunoi a Europei. Deja au început …

Spune-mi ce țară străină preferi ca să-ți spun la ce să te uiți

Hai, puțin, să analizăm și cine sunt acești “moraliștii”, țări “democratice”, “avansate”, care nu mai pot după binele nostru. Hai să vedem puțin care este adevărul despre “pionierii democrației”, ai drepturilor omului, ai umanismului, ai toleranței etc.

ANGLIA

În secolul al XIX-lea ajunsese cel mai mare imperiu colonialist (și sclavagist – pentru o perioada de timp, în America). Cu două secole în urmă cuprindea peste 20%(!!!) din suprafata uscatului Terrei. Datorită întinderii sale pe mai multe continente i se spunea “Imperiul în care soarele nu apune nici o dată”. Prosperitatea de astăzi a Marii Britanii se bazează, într-o bună măsură, și pe crimele și jaful din fostele țări coloniale (India, Australia, America de Nord, Africa de Sud, Birmania etc.).

În timp ce englezii îi țineau de iobagi la limita supraviețuirii pe scoțieni, galezi și irlandezi, peste 17 seminții trăiau în pace în Dobrogea, iar “Perfidul Albion” (așa o cataloga chiar Shakespeare al lor) – care a exploatat milioane de oameni – vine acum să ne dea sfaturi de democrație și toleranță cu minoritățile.

Churchill a fost cel care ne-a vândut lui Stalin și a fost de acord ca România să cadă sub sfera de influență sovietică, ceea ce a dus la masacrarea a milioane de români (bunicii și străbunicii noștri) în închisorile comuniste și în lagărele din Siberia. Datorită lui și paraliticului ăla de Roosevelt, democrația și monarhia constituțională din România au fost șterse de pe fața Pământului de tancurile sovietice conduse de comisari alogeni, iar o întreagă generație de intelectuali a fost rasă.

Acum ambasadorii acestei țări participă la marșurile celor câțiva homosexuali și câteva lesbiene de la noi, spre a le apăra drepturile (!). Dar cine le fură aceste drepturi? Au dreptul să facă orice vor (inclusiv să apară mai mult dezbrăcați decât îmbrăcați la aceste demonstrații în fața copiilor noștri, unii dintre acești minoritari fiind sau militând pentru legalizarea pedofiliei). Iar Anglia e cu noi ei în aceste extrem de importante demersuri.

FRANȚA

Altă putere colonială care a controlat, la un moment dat, aproape 13.000.000 kmp. din suprafața globului, adică cam 9% din toată suprafața planetei. Un număr impresionant de țări au fost ocupate cu forța de către francezi. Prosperitatea Franței se bazează într-o bună măsură și pe crimele și jafurile comise în fostele colonii: Algeria, Camerun, Ciad, Gabon, Niger, Senegal, Tunisia, Madagascar, Maroc, Vietnam, Laos etc.

În plus jumătate din Franța a colaborat cu Germania în timpul celui de Al Doilea Război Mondial și pentru asta nimeni nu le scoate ochii francezilor, așa cum ne scot nouă, românilor, ochii pentru alianța cu Germania din aceeași perioadă. Ne scot ochii că am fost de partea nemților, în condițiile în care nici una dintre marile puteri de atunci nu ne garanta granițele și nici ajutor în caz de atac din partea nemților. Uitați-vă ce s-a întâmplat cu Polonia la cât de buni aliați i-au fost Anglia și Franța. Au lăsat-o singură în fața atacurilor Germaniei și U.R.S.S., iar la finalul războiului, au lăsat-o sub ocupația sovietică (asta ca să înțelegeți cum este cu tratatele și alianțele internaționale: cine ți-e azi prieten, mâine te vinde fără nici un fel de ezitare).

Franța are la activ mai multe masacre în coloniile din Nordul Africii atunci când țările de acolo și-au cerut independența. Chiar și după dobândirea independenței fostelor colonii, Franța a mai intervenit direct sau indirect în evenimentele politice din respectivele țări pentru a impune regimuri aservite intereselor Franței. Și vin la noi să ne povestească despre democrație uitând genocidul produs împotriva propriului popor de conducătorii așa zisei “Revoluției” franceze – un regim care a înspăimântat lumea prin teroare și cruzimea represiunii din Vendee, una dintre cele mai negre perioade din istoria Franței și a lumii.

STATELE UNITE ALE AMERICII

Uniune de state întemeiata pe genocidul îndurat de indienii americani cărora europenii le-au ocupat pământul pe care locuiau de mii de ani. Populații întregi exterminate, înfometate, alungate în rezervații ca niște animale sălbatice numai pentru ca să se facă loc foamei de înavuțire a coloniștilor europeni. Cea mai mare țară cu orânduire sclavagistă după căderea Imperiului Roman ce a practicat segregarea rasiala până prin anii ‘60. Sclavii aduși din Africa au stat la baza unei economii sclavagiste cu profituri maxime în urma căreia s-au creat averi fabuloase. Credeți că sunt un exemplu al democrației și al iubirii creștine? Poate o oră, Duminica, la biserică. Au purtat un război fratricid în urma căruia Nordul industrializat abia a reușit să învingă Sudul agricol după multe pierderi de vieți și de o parte și de cealaltă. Nu numai că s-au ucis între ei, dar pe cei mai buni dintre președinții lor i-au omorât (Lincoln și Kennedy). Aventurile militare din cele două războaie mondiale au accelerat industrializarea și înarmarea S.U.A. și le-au transformat în jandarm planetar.

După cel de Al Doilea Razboi Mondial, forțați și de expansionismul Rusiei și Chinei comuniste, Statele Unite ale Americii au purtat (mai mult sau mai puțin legitim) peste 10 războaie importante – Vietnam, Iugoslavia, Irak, Afganistan ș. a., alături de diverse alte intervenții militare în toate colțurile planetei. Au răsturnat regimuri instalate democratic și de frica comunismului au susținut dictatori corupți și sângeroși atât pe continentul american (Chile, Argentina etc.), cât și în Africa (Mobutu în Congo) sau Asia. În America Centrala au finanțat grupări armate teroriste vinovate de crime pe bandă rulantă în dorința de a impune guverne pro-americane și a le controla resursele (inclusiv piața cocainei). Nu le-a păsat că poate oamenii săraci din acele țări aspiră la același nivel de prosperitate și democrație ca în S.U.A.

Sub masca apărării drepturilor omului și cu ajutorul instituțiilor financiar bancare multinaționale au pus mâna pe resursele naturale ale mai multor țări. Este emblematică pentru politica S.U.A. declarația publică făcută de un partizan al acestor razboaie, Donald Trump: “Să le luăm petrolul libienilor!”.

În Afganistan mai important decât Bin Laden erau minereurile strategice (de care complexul militaro-industrial american are nevoie ca de aer sau ca de petrol pentru a-și menține supremația) și producția de opiu (cea mai mare din lume) preluată de C.I.A. de la talibani.

Desigur că se pune și întrebarea ce se întâmpla cu planeta dacă nu contrabalansau amenințarea expansionismului altor mari puteri. Ar fi fost o lume mai bună? Puțin probabil dacă ne uităm ce a însemnat gulagul sovietic și revoluția culturală din China unde se tăiau degetele pianiștilor. Însă asta nu-i scutește de crimele făcute împotriva a mii și mii de civili în țările ocupate de S.U.A. , denumite în limbaj cazon “victime colaterale”.

GERMANIA

Un izvor bogat al culturii și tehnicii europene care, însă, a provocat două războaie mondiale cu consecințe catastrofale – zeci de țări ruinate, genocid planetar, zeci de milioane de morți și alte sute de milioane de vieți distruse!!! Au înfăptuit holocaustul prin care milioane de oameni au fost făcuți sclavi epuizați prin muncă silnică, au fost gazați și arși în cuptoare precum gunoaiele. Este un fapt ce nu se va șterge din memoria colectiva a lumii până la sfârșitul veacurilor.

L-au ajutat pe Lenin să revina în Rusia pentru ca să îl răstoarne de la putere pe țar și … știm ce a urmat. Au impărțit Polonia cu U.R.S.S. și România între U.R.S.S. și Ungaria. Atacându-l, l-au forțat pe Stalin să transforme U.R.S.S. în superputere mai repede decât își imaginase el. La încetarea ostilităților celui de Al Doilea Război Mondial, tragedia din spatele “cortinei de fier” a continuat pentru țările ocupate de Armata Roșie, în timp ce Germania – ajutată de fostul dușman S.U.A. – s-a reclădit și a prosperat. Noi am platit 10 ani datorii de razboi U.R.S.S.-ului ca țară învinsă. Nimeni nu știe câte resurse au tras ocupanții sovietici de la noi până ca Gheorghe Gheorghiu-Dej să închidă conducta de petrol și toate Sovrom-urile. A plătit cu viața acest lucru, fiind iradiat și murind de de un cancer galopant.

AUSTRIA și UNGARIA

Bunii noștri prieteni. Imperiul Austro-Ungar a avut sub stăpânire Cehoslovacia, partea nordică a Regatului Sârbilor, Croaților și Slovenilor, Transilvania, Bucovina, părți din Banat, Crișana și Maramureș, Tirolul de Sud. Prosperitatea Austriei și a Ungariei se bazează și pe crimele și jaful din teritoriile ocupate. Toți cei care trudeau și erau taxați astfel încât balurile vieneze să nu înceteze niciodată, nu prea o făceau de bunăvoie și, atunci când se răsculau ori erau împușcați, ori erau eviscerați sau trași pe roată (așa cum s-a întâmplat și cu martirii neamului: Horea și Cloșca). Tragerea pe roată era practicată cu o roată grea de car cu care călăul frângea, rupea și zdrobea oasele condamnatului, acesta murind în chinuri cumplite. Atunci când i-au tras pe roată pe Horea și Cloșca – la 28 Februarie 1785 – mai întâi l-au executat pe Cloșca care a primit 20 de lovituri, în timp ce Horea asista în picioare. A urmat Horea, căruia i-au dat 4 lovituri prin care i-au zdrobit picioarele, apoi călăul, un țigan pe nume Grancea Rakoczi din Alba Iulia, i-a zdrobit pieptul și după alte 8-9 lovituri și-a dat sufletul. Conform sentinței, organele interne au fost îngropate pe Dealul Furcilor, iar corpurile le-au fost tăiate în 4 părți și puse în țeapă în cele mai importante localități din comitatele Alba și Hunedoara pentru intimidarea poporului. Crișan știa ce îl așteaptă și nu a vrut să dea satisfacție călăilor săi, așa că s-a spânzurat în închisoare înainte de execuție. Cu toate acestea, corpul ău a fost și el tăiat în patru bucăți și expus în public.

În rest: ordine, curățenie și civilizație, nu-i așa? E ușor să faci asta atunci când ai golit de aur Transilvania, și când o golești de păduri acum.

Civilizația lor a fost atât de impresionantă încât românii din Transilvania, populația majoritară din zonă, nu aveau nici un fel de drepturi, având statut de iobagi (sclavi ai Evului Mediu). Românii nu aveau voie să aibă nici biserici în orașe, iar multe dintre mânăstirile românești au fost rase de pe fața pământului de tunurile generalilor habsburgi.

Cruzimile și torturile la care au fost supuși românii din partea ungurilor și austriecilor de-a lungul timpurilor, ori de câte ori au îndrăznit să-și ceară drepturile în propria țară, au fost înspăimântătoare și au culminat cu ororile de la Ip și Trăznea din Transilvania ocupată în Al Doilea Război Mondial de forțele hortisto-fasciste.

Avram Iancu, Horea, Cloșca și Crișan v-ar spune mai multe despre “măreția” austro-ungarilor. Însă unii unguri preferă și acum să își bată joc de eroii noștri, iar noi nu spunem nimic. Mai grav este atunci când și unii dintre români fac același lucru …

SPANIA și PORTUGALIA

Vinovate de un uriaș genocid prin exterminarea indienilor din America Centrală și de Sud care au fost masacrați, torturați, arși pe rug, convertiți cu forța la catolicism, transformați în sclavi (ca și negrii aduși din Africa). A urmat jefuirea sistematică a resurselor naturale și, îndeosebi, a aurului și argintului care au relansat economia nu doar din peninsula Iberică, ci din toată Europa Occidentală. Data descoperirii Americii ar trebui marcată cu o zi de doliu la nivel planetar, iar nu prin serbările (nepotrivite cu genocidul) care au loc în mod curent.

Ambele țări poartă uriașa rușine a comerțului cu sclavi destinați plantațiilor din S.U.A., America Centrală și de Sud, regiuni care au prosperat prin munca acestor oameni vânați ca animalele și aduși în lanțuri de la mii de kilometri (cei care, bine înțeles, reușeau să supraviețuiască condițiilor inumane ale călătoriei).

Vouă vi se par niște țări profund creștine cu catedrale până la cer, nu-i așa? Ca să nu mai menționăm cea mai crudă instituție de tortură din Evul Mediu – Inchiziția – care și-a făcut datoria din plin pe teritoriul acestor două țări.

ITALIA

Țară care a avut colonii în Africa de Est și care a visat ca, alături de Germania nazistă, să participe la marele jaf planetar. Deși au fost inițiatorii fascismului european, italienii și-au trădat aliatul și pe Il Duce la timp, astfel încât NU au fost considerați țara învinsă (și noi am făcut la fel, numai ca la noi nu s-a pus). Atât italienii, cât și nemții i-au susținut în masă pe Musolini și pe Hitler crezând că nemernicia se va înfăptui fără costuri prea mari, în sunet de fanfară și pas de defilare. Câțiva evrei și comuniști asasinați, fâlfâit de steaguri și … cam atât.

România n-a avut același noroc ca și Italia și, atunci când a dorit să paărăsească alianța cu Gemania, nu i s-au dat nici un fel de garanții din partea aliaților, deși Mareșalul Antonescu încercase încă din 1942, prin prințul Știrbey, negocieri cu aliații pentru ieșirea din Axă și întoarcerea armelor. Din păcate, S.U.A. și U.R.S.S. erau deja înțelese asupra împărțirii lumii de după Război și li se rupea de noi.

OLANDA

Mai întâi colonia Africa de Sud (pierdută în favoarea englezilor) și, apoi, coloniile din Asia de Sud Est au fost o mană cerească aducând profituri uriașe pentru micul stat care nu ne vrea astăzi în Schengen până ce nu cedăm olandezilor – pe bani puțini (sau chiar pe moca) – portul Constanța. Olandezii nu s-au mulțumit cu Șantierele navale de la Mangalia și Galați, ci vor și cel mai mare port al României -astfel încât să controleze în totalitate vestul Mării Negre și să anihileze competiția pentru portul lor – Rotterdam.

Se pare că România a fost invitată la masa bogaților lumii pentru ca să puna pe masă tot ceea ce are: oameni, resurse naturale etc., dar ca să așeze scaunele, să scuture fața de masă, să curețe covoarele și să mănânce resturile de la masa servitorilor.

Olandezii – care ne aduc în țară unele dintre cele mai otrăvitoare legume și fructe, cauzatoare de cancer prin chimicalele cu care le cresc și le coc mai rapid – sunt mari iubitori de homosexuali și lesbiene, neprecupețind nici un efort pentru a promova drepturile acestora în România.

BELGIA

A exploatat din greu resursele minerale (cupru, diamante etc.) și naturale ale fostului Congo Belgian (capitala Kingshasa). Plecarea lor a lăsat o țară în razboi civil care a fost împinsă în dictatura aspră și coruptă a lui Mobutu (susținut de CIA ca să nu între rușii acolo) după a cărui dispariție a revenit la războiul civil interetnic și sărăcie pentru că deține minerale strategice pe care mulți și le doresc (în special, colatan). Ghinionul lor …

ELVEȚIA

Pe langa ceasuri și ciocolată, a mai adăpostit în banci și aurul naziștilor și al americanilor, al rușilor, al oricui, al infractorilor și mafioților de pretutindeni și nenumărate bunuri și valori furate din toate colțurile lumii. Când ai atâția bani în bănci și trăiești numai din dobânzi parcă iți vine să iți speli și să iți apretezi rochița de două ori pe zi. Cum să nu ții lecții de morală și eficiență managerială sărăntocilor?

JAPONIA

Țările din Asia poartă o vie amintire din Al Doilea Război Mondial legată de atrocitățile comise de marea civilizație japoneză care a aruncat asupra lor nu cu flori de cireș și poezie, ci cu bombe, care a trecut prin baionete copii și femei, și care a supus la torturi și umilințe inimaginabile populațiile ocupate. Masacrul japonez din orașul Nanking (Nanjing) – China, (cunoscut și ca Violul din Nanking) se referă la o perioadă de șase săptămâni, începând cu 9 decembrie 1937, de la capturarea orașului Nanjing, fosta capitală a Chinei, de către forțele japoneze. În timpul acestei perioade sute de mii de civili au fost uciși și 20.000 – 80.000 de femei au fost violate de către militarii imperiali japonezi. Casa imperială ar trebui săptămânal să ceară iertare acestor națiuni pentru tragedia de care este și ea direct răspunzătoare, dar se abține până în ziua de azi. Probabil că originea divină îi interzice acest lucru. Ca și în cazul Germaniei, fostul inamic (S.U.A.) a ajutat-o să devină o mare putere economică.

RUSIA

Țara în care s-a născut comunismul, o pacoste și o nenorocire pentru România. Avem multe de reproșat acestui vecin: de la răpirea Basarabiei (au fost 12 invazii rusești în Basarabia) și Bucovinei, la furtul Tezaurului României din Primul Război Mondial, la anexarea Basarabiei și Bucovinei din Al Doilea Război Mondial, la jaful și violurile din timpul ocupației sovietice a României din perioada 1944-1964, la înlăturarea monarhiei și a democrației, la instaurarea comunismului, la deportarea și uciderea a milioane de români – pentru a enumera doar câteva dintre “binefacerile” făcute nouă de acest vecin.

Și-a consolidat poziția de putere mondiala și prin crimele și jaful la care și-a supus țările vasale. Iată câteva dintre țările exploatate de Rusis – România, Moldova, Polonia, Ucraina, Belarus, Georgia, Lituania, Letonia, Estonia, Armenia, Kazakstan, Uzbekistan, s.a..

ȚĂRILE SCANDINAVE

Hai să spunem ceva și despre atât de lăudații scandinavi:

Secretele murdare ale ţărilor scandinave. Adevărul din spatele miturilor

Fericirea din Danemarca, restaurantele sale, dramele TV, egalitatea de sexe din Suedia, romanele polițiste, giganții din comerțul cu amănuntul, școlile din Finlanda, bogăția de petrol din Norvegia și cântecele sale ciudate despre vulpi, dar și revenirea spectaculoasă a Islandei de la abisul financiar – toate acestea au creat, de-a lungul timpului, ideea “miracolului scandinav”. Însă, fiecare parte a acestui puzzle ascunde “secrete murdare”, după cum ne explică “The Guardian” care susține că țările nordice nu sunt un miracol. În spatele miturilor se ascund “secrete murdare”.

Iată lista acestor “secrete murdare”, pe țări:

DANEMARCA

În spatele fericirii din Danemarca stau antidepresivele. Este țara cea mai fericită, cel puțin în sondaje, dar și țara ai cărei cetățeni iau cele mai multe antidepresive.

Danezii au un nivel ridicat de încredere și coeziune socială, însă, potrivit OECD, ei lucrează mai puține ore pe an decât cea mai mare parte din restul lumii, iar creșterea productivității este îngrijorător de lentă. Cu toate acestea, după cum scrie cotidianul citat, își permit mese savuroase și pulovere de lână tricotate sau, altfel spus, o viață liniștită, confortabilă și fericită …

Însă Danemarca are cea mai mare datorie externă privată, de patru ori mai mare decât a Italiei, îndeajuns încât să justifice un avertisment de la FMI; mai mult de jumătate dintre danezi recunosc că-și cumpără produse de pe piața neagră. Au cele mai mari impozite din lume și al șaselea cel mai mare salariu. Ei lucrează trei zile și jumătate pentru stat și o zi și jumătate pentru ei.

Un alt secret murdar este că danezii au a patra cea mai mare amprentă ecologică pe cap de locuitor din lume, chiar și înaintea S.U.A.

Cotidianul citat a mai scris că marea nouă serie de drame, ‘Arvingerne’, este uimitoare, însă danezii au rămas în prime-time cu episoade vechi din Midsomer Murders și documentarele cu privire la bunăstarea porcilor.

În ceea ce privește mitul legat de cele mai bune servicii publice, cel de învățământ este în urma Marii Britanii și nici cel de sănătate nu o duce mai bine: danezii au cele mai mari rate de cancer de pe planetă.

Nici egalitatea economică nu mai este ce a fost; Danemarca devine o țară din ce în ce mai divizată, proporția de oameni sub pragul sărăciei dublându-se în ultimii zece ani.

Un alt adevăr murdar este că danezii sunt șovini.

NORVEGIA

Lumea întreagă a fost cutremurată de atacul lui Anders Behring Breivik, din anul 2011. Au fost 92 de morți, în urma celor două atacuri (la Oslo şi pe insula Utoeya). Însă, partidul anti-islamist, în care Breivik era membru, după atac, a obținut un procent spectaculos: 16,3% la alegerile generale, suficient pentru ca partidul să facă parte dintr-o coaliție guvernamentală pentru prima dată în istorie.

În 2013, Norvegia a înregistrat un număr record de cereri de azil, însă a acceptat mai puțin de jumătate, adică 5.000. În comparație, Suedia a acceptat, doar din Siria, 9.000 de astfel de cereri.

În ceea ce privește bogăția în petrol, jurnalistul Simon Sætre avertizează că lobby-ul puternic “îi izolează și face țara a-socială”. El susține că norvegienii, care au bani din petrol, muncesc mai puțin, ies mai devreme la pensie și spun frecvent că s-au îmbolnăvit. Dacă guvernele anterioare au controlat cheltuirea veniturilor din petrol, actualul guvern are tendința să o “răsfețe”, ceea ce ar duce la boala olandeză.

Mai nou iau copii din familii normale și le dau “familiilor” de homosexuali și lesbiene pentru că, săracii, nu au. Oare de ce nu au? … Cum credeți că este crescut un copil normal într-o astfel de “familie”? Căutați pe internet și o să găsiți destule cazuri de abuzuri asupra acestor copii adoptați de astfel de “familii”.

ISLANDA

“The Guardian” a avut de scris doar atât: 320.000 de oamenii se agață de această piatră de nelocuit, care-ți taie răsuflarea, aflată la limită în Atlanticul de Nord. Mai multă atenție doar îi va încuraja.

FINLANDA

În timpul verii – țânțari, în timpul iernii – îngheț. “Asta presupunând că nimeni nu te împușcă sau că nu te împuști singur” sau, altfel spus, Finlanda este a treia țară din lume în ceea ce privește dreptul de proprietate a unei arme, are cea mai mare rată de crimă din Europa (dublu față de Marea Britanie) și cea mai mare rată de suicid din toate țările nordice.

Cu Nokia falimentată și luată de Microsoft, Finlanda este mai dependentă decât oricând de vânzarea de hârtie… cea mai mare parte ajunge la baronii porno din Rusia.

Finlanda nu mai este nici “superputerea de învățământ a Occidentului”, așa cum era faimoasă, din cauza mai multor incidente nefericite:  incendierea unei catedrale, uciderea mai multor elevi.

În ceea ce privește conversațiile, finlandezii preferă “să fie întotdeauna singuri”, așa că nu este cazul să vă așteptați la o primire călduroasă, la un zâmbet cald și la o conversație sclipitoare; ei sunt imaginea a ceea ce se numește “reticent”.

Și ei au bucurie la copiii altora – vezi cazul Cameliei Smicală – medicul român ai cărui copiii au fost luați cu forța de statul finlandez. Bine înțeles că statul român nu a făcut nimic pentru a o ajuta.

SUEDIA

Orice am spune despre suedezi pălește în fața descrierii făcute chiar de ei înșiși: invidioși, rigizi, harnici, iubitori de natură, liniștiți, sinceri, necinstiți, xenofobi. Suedezii sunt adepții izolării unii de alții; de exemplu, ei ar face orice pentru a nu împărți liftul cu un străin;

Șomajul în rândul tinerilor este mai mare decât în Marea Britanie și mai mare decât media UE. integrarea este o provocare în curs de desfășurare, iar partidele de dreapta câștigă tot mai mult teren. Un purtător de cuvânt pentru democrații din Suedia, care are un nivel record de 10% în sondajele de opinie, a insistat că “imigranții sunt mai predispuși la violență”… iar Suedia a fost una dintre țările cele mai însetate de sânge ale mileniului trecut.

Toate aceste descrieri ale “secretelor murdare” ale țărilor nordice le regăsiți în cartea “The Almost Nearly Perfect People – The Truth About the Nordic Miracle” *(“Oamenii aproape perfecți – Adevărul despre miracolul nordic”) de Michael Booth..

Există o singură regulă la toate aceste țări: își urmăresc doar propriile interese economice și strategice. Numai naivii cred altceva. Noi ne lipim când de unii, când de alții, în speranța că ne vom realiza și noi interesul național. Puțină demnitate nu ar strica. Desigur, lista ororilor înfăptuite de țările “dezvoltate/civilizate” din Occident și din Extremul Orient care și-au consolidat puterea și prosperitatea pe crimă și jaf este mai largă.

Trebuie să scoatem la lumină România profundă

Prin urmare, ar trebui să privim lucrurile mai în profunzime și să nu mai acceptam impertinența tâlharilor moraliști ai planetei care ne tot dau lecții pe diverse teme. Până la urmă, ei reprezintă țări care au “mâinile” pătate de sânge și, prin ce au făcut nu de mult, sunt opusul a ceea ce predică. Dacă adevărul ar fi respectat, toate aceste țări ar trebui să le spună țărilor pe care le-au asuprit, cu fiecare ocazie, “vă rugăm să ne iertați!” (și să facă asta măcar pentru viitorii 500 de ani). Sau ar putea să le dea înapoi și/sai să plătească tot ceea ce au furat și distrus … (dar cum poți să plătești omorurile și viețile distruse a milioane de oamenni?).
 
Astăzi atacurile și invaziile nu se mai fac cu armata, ci și prin instrumente economice, financiare, bancare, bursiere, propagandistice, farmaceutice, medicale controlate tot de cei menționați anterior. Și, daca e să privim la acel trecut care ne reprezintă pe noi, românii, iți amintesc, cititorule, că suntem urmașii unui popor care:

  • NU AVEA SCLAVI,
  • UNDE FEMEIA ERA EGALA BARBATULUI și
  • CARE CREDEA ÎN NEMURIRE, ÎNAINTE DE CREȘTINISM.

Asta este ceea ce definește natura noastră profundă și depinde de noi ca tradiția înalt spirituală a dacilor să reînvie. Sau macar spiritul de la Marea Unire.

Din păcate, se pare că ne transformăm treptat nu în europeni, ci în altceva, o masă amorfă de locuitori inerți ai unei țări manelizate și care ne aparține din ce în ce mai puțin.

Apreciem și beneficiem de confortul civilizației europene, dar mai devreme sau mai târziu trebuie să conștientizăm cu ce costuri s-a realizat și cine plătește factura pentru ca să fie menținută și dezvoltată.
 
Sunt pro european, dar pro adevar, nu pro ipocrizie.

“Munții noștri aur poartă/Noi cerșim din poartă-n poartă”

Nu uitați că România, de-a lungul istoriei, s-a aflat mereu la rascrucea a trei mari imperii: Imperiul Otoman, Imperiul Habsburgic și Imperiul Țarist.

1. De la 1393 până la 1877 (timp de 484 ani) Muntenia, Moldova si Transilvania au platit Imperiului Otoman 1.066.305.780 lei-aur, sau 341.021 kg aur (adică 341 tone de aur);

2. Imperiul Habsburgic a ținut Transilvania sub ocupație între anii 1687 și 1918 (timp de 231 ani), Banatul între anii 1718 și 1918 (timp de 200 ani), Oltenia intre anii 1718 și 1739 (timp de 21 ani) si Bucovina, intre anii 1775 și 1918 (timp de 143 ani). În total, din toate aceste provincii, habsburgii au stors 2.450.000.000 lei-aur, sau 857.500 kg aur (adică 858 tone de aur).

3. În perioadele de ocupație rusească, între anii 1769 și 1854 (timp de 85 ani), Moldova și Muntenia au fost stoarse de 200.000.000 lei-aur, sau 64.516 kg. aur (adică 65 tone de aur).

Cu alte cuvinte, Imperiul Habsburgic, stăpânind timp de 231 ani Transilvania și timp de 100 ani Bucovina, a jecmănit de două ori mai mult decât turcii (484 ani) și de patru ori mai mult decat rușii (85 ani).

Fără a mai pune la socoteala tezaurul trimis spre păstrare rușilor și nici uriașele despăgubiri de război impuse României la sfârșitul celui de Al Doilea Război Mondial, înseamnă o pagubă de 1.264 tone de aur, care astăzi ar fi valorat peste 63 mld. euro.

Asta e bine de ținut minte atunci când cădem în limbă după ceea ce e la unguri sau la austrieci.

E ușor să fii civilizat după ce ai exterminat popoare și i-ai jecmănit de tot ceea ce aveau.

Mai există o estimare a jafului imens care s-a întâmplat în România – jaf care continuă și azi (vezi datoria externă imensă a României – făcută de către domnul profesor Eugen Stănescu, director la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, care a adunat informații din documentele păstrate în muzeele de specialitate ale țării. Această estimare care este mult mai înfricoșătoare pentru dimensiunile jafului din țara noastră o găsiți aici:

Puteam fi o Elveție a Balcanilor, însă am ajuns o colonie a Europei și o groapă de gunoaie radioactive. Mulțumiți-le pentru asta tuturor celor care ne-au condus după 1989, dar și vouă, celor care n-ați reacționat în nici un fel la acest jaf imens.

Nu credeți că e timpul să scăpăm de trădători și să începem să ne vrem țara înapoi?

(Textul acestui articol l-am primit pe e-mail fără paternitate. Merita publicat pentru că spune niște adevăruri despre care nu se discută, de obicei, în spațiul public. Dacă cineva își asumă paternitatea pentru acest text, îl rog să mă contacteze pentru a face mențiunile de rigoare. Eu nu am făcut decât să-l adaptez puțin și să-l tehnoredactez. De asemenea, subtitlurile îmi aparțin.)

Categories: Manipulare

1 Comment

“La mulți ani, România!” (Peeee buuuuuuneeee?!!) – Renaldo · June 7, 2022 at 09:03

[…] în cea mai mare impostură atunci când îți feliciți țara, dar “vrei o țară ca afară” (de parcă aceasta în care te-ai născut ar fi o țară rea sau de tot […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *