Trăim vremuri dificile și avem tendința de a crede că cineva ne vrea binele. Din păcate, nimeni nu ne vrea binele și, ca urmare, va trebui să gândim singuri, să ne unim forțele și să găsim soluții la manipulările și experimentele care se fac la scară globală. Avem un virus care este promovat mai ceva ca un brand de o mass-media aservită, cu scopul de a crea și întreține panică și haos. Deja suntem în pragul unei crize economice majore (poate cea mai mare din istorie) și trebuie să înțelegem ceea ce ni se întâmplă. Mai jos vă prezint o serie de fapte (toate din surse verificabile și de încredere – vezi link-urile din finalul articolului) referitoare la acest coronavirus și la ceea ce se urmărește cu el. Deja multe dintre consecințe sunt ireversibile …

Puteți fi de acord cu ideile de mai jos sau nu, însă pentru început vă rog numai să citiți aceste informații cu o minte deschisă. Nu susțin că sunt deținătorul adevărului absolut. Sunt deschis la comentariile voastre atât timp cât acestea sunt argumentate (așa cum și ceea ce vă prezint eu este). Am consultat foarte multe surse până să ajung la forma aceasta a articolului, nu este cea mai potrivită formă, dar intenția mea a fost să informez oferind niște date și informații care nu sunt scoase în față de main stream mass media.

De ce s-a declarat pandemie în condițiile în care virusul gripal, de exemplu, este mult mai contagios?

În fiecare an aproximativ 10% din populația Europei se îmbolnăvește de gripă[i], adică anual 10% din cei aproximativ 741,4 milioane de locuitori ai Europei contactează virusul gripal.

Dacă facem calculele, avem cam 74 de milioane (!) de europeni care în fiecare an se îmbolnăvesc de gripă. La nivel mondial se estimează că sunt cam 1 miliard de imbolnăviri de gripă în fiecare an[ii], iar dintre aceștia un număr de 3 până la 5 milioane de îmbolnăviri severe cauzează între 290.000 și 650.000 de decese[iii], adică o rată de mortalitate de 9,66% din cazurile grave. Dacă e să luăm rata de mortalitate raportată la toate cazurile, atunci acest indicator scade la nivelul de 0,03%.

La un număr atât de mare de persoane infectate cu virusul gripal, de ce nu s-a declarat pandemie până acum?

Dacă facem comparația cu coronavirus este uimitor și curios cum la un număr mult mai mic de persoane infectate, adică 145.377[iv] la data la care scriu acest articol, deja s-a declarat pandemie. Iar asta în condițiile în care deja avem 71.717 de pacienți care se presupune că au fost infectați cu corona virus și sunt vindecați, și un număr de 5.429 de decese, în special persoane în vârstă (de exemplu, în Italia, vârsta medie a persoanelor decedate este de 81,4 ani[v]).

Deci la cifrele de mai sus (care tare interesant ar fi de știut, de unde sunt: adică cum se știe că au murit de coronavirus? Voi chiar credeți că au fost toți testați înainte pentru a se verifica că au coronavirus?) avem o rată a mortalității de 3,7% la nivel mondial.

În România avem până în prezent 102 de cazuri de presupusă infectare cu coronavirus dintre care 6 pacienți sunt declarați deja vindecați[vi].

Deci, de ce se iau măsuri extreme, disproporționate și … ciudate precum: declararea stării de urgență, închiderea granițelor, carantină, autoizolare, închiderea școlilor, teatrelor, muzeelor, limitarea adunărilor publice și persoanelor care pot participa la slujbe religioase? (în condițiile în care nu avem nici un deces până acum).

O să spuneți că onoratul nostru guvern ne apără de răspândirea virusului.

Păi virusul gripal “a dat în populație” mult mai tare în anii anteriori și nimănui nu i-a păsat. Sau, ca să fiu corect, le-a păsat numai firmelor din industria farmaceutică care au tot plătit mass media și reprezentanți ai guvernului să ne spună că trebuie să ne vaccinăm cu vaccinuri care oricum nu sunt pe tulpini de virus din România, ci din statele scandinave, sau din Olanda sau America. Ca urmare efectul unor astfel de vaccinări este zero[vii]. Iar românii, în fiecare an au trecut cu bine de epidemiile de gripă, fără a se lua măsuri de genul celor care se iau acum.

Și atunci, de ce ni se reduc din drepturile și libertățile cetățenești în condițiile în care, așa cum declară dr. Adrian Marinescu, specialist în boli infecțioase la Institutul Matei Balș, „infecția cu coronavirus se instalează și trece ca o răceală, iar fiecare dintre noi a avut-o cel puțin o dată în viață[viii]”?

Deci, avem un virus ceva mai contagios decât virusul gripal, dar mai puțin periculos decât acesta, și cu toate acestea Organizația Mondială a Sănătății declară pandemie, dând țărilor presupus afectate posbilitatea de a lua măsuri fără precedent pentru o … răceală(?!).

Țările din jurul nostru (Bulgaria, Ungaria, Cehia și Slovacia) deja au declarat stare de urgență[ix], iar noi suntem la un pas de asta[x] toate sursele preconizând că starea de urgență va începe de Luni, 16 Martie, când deplasările vor fi restricționate și armata va ieși în stradă, după modelul italian.

Avem deja și alte decizii ciudate: de exemplu un cimitir care intră în carantină (la Ploiești)[xi], adică un cimitir în care este restricționat accesul celor care vor să aprindă o lumânare la morminte sau să lase flori; trec de poarta de intrare doar cei care au o înmormântare sau vor să-și plătească taxa anuală.

Evenimentele se derulează în mod accelerat pentru că, pe măsură ce scriu acest articol, se restrâng tot mai multe drepturi și libertăți cetățenești sub pretextul protejării populației. Guvernul a decis restricționarea activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive și de divertisment, care presupun participarea a peste 50 de persoane, realizate în spații închise, inclusiv cele realizate în săli de tratament balnear, săli de fitness, saloane de SPA-uri, de cosmetica, săli de jocuri de noroc și cazinouri[xii].

Isterie și manipulare generate de mass media

Asistăm la un megaexperiment social, la o manipulare de proporții globale în care principalele canale de televiziune și-au dat mâna pentru a induce haos, o stare de panică exagerată și pentru a crea probabil cea mai mare criză economică mondială.

Se știe că, de regulă, un subiect de presă își pierde din atractivitate cam în 5-7 zile după care trebuie înlocuit cu un altul. De aceea, în general, televiziunile nu insistă mai mult de o săptămână pe un subiect pentru că oamenii vor să vadă lucruri noi. Dacă nu se vine cu un subiect nou, respectivei televiziuni îi scade popularitatea și, implicit, rating-ul (cota de piață), existând riscul ca veniturile din publicitate să scadă.

În cazul coronavirusului vorbim de un comportament atipic al televiziunilor, prin care s-a pistonat (și încă se mai pistonează) pe acest subiect de mai bine de două luni (!). Subiectul este prezentat cu nuanțe apocaliptice și orice nou caz este minuțios contabilizat, chiar dacă nu este confirmat încă.

Este prima dată când mass media aservită contabilizează o boală contagioasă mai ceva decât scorul unei partide de baschet sau de handbal.

Ultima gripă sezonieră a ucis cca. 80.000 de persoane,  alcoolul ucide cam 500.000 de persoane anual, fumatul ucide cam 900.000 de persoane anual[xiii], dar nici una dintre problemele de mai sus nu a fost tratată atât de intens de mass media precum problema coronavirus.

Toate efectele coronavirusului sunt exacerbate, toate decesele sunt anunțate, toate cazurile de răspândire a bolii sau de încălcare a regulilor de igienă sau de carantină devin breaking news.

Până și repetarea obsesivă a regulilor de igienă induce panică și îl ține într-o stare de continuă de teroare pe omul obișnuit deoarece se creează o asociere între această repetare obsesivă a regulilor și răspândirea bolii.

„E foarte grav”, își spune cetățeanul, “dacă ăștia ne tot spun să ne spălăm bine pe mâini, să evităm aglomerația și să nu ieșim din casă”.

De aici și până la panică este doar un pas, care a fost deja făcut. Instaurarea stării de urgență în multe țări, închiderea granițelor, scoaterea armatei în stradă, limitarea drepturilor și libertăților cetățenești – totul în numele așa zisei “protejări a populației” – nu fac decât să agraveze panica și stresul în rândul populației care ajunge să creadă că este o amenințare uriașă, o boală mortală dacă te infectezi și o infecție extrem de contagioasă care se poate transmite rapid la toată populație.

Nimic mai fals.

 • Chiar credeți că românii nu știu să se spele pe mâini?
 • Chiar credeți că oamenii sunt atât de înapoiați?
 • Dar de ce nu ne-ați spus așa și la gripele din anii trecuți, care au fost mult mai contagioase?
 • De ce nu ați numărat numărul de îmbolnăviri și atunci?
 • Cum se face că atunci gripa nu a devenit un subiect de presă (deși era mult mai contagioasă decât coronavirusul)?

Oameni buni, vorbim de o răceală oarecare care a fost promovată la rang de sperietoare și care poate fi prevenită și tratată foarte simplu (săpun, apă, ceaiuri, repaos la pat), fără a se impune alte măsuri (carantină, închidere școli, muzee etc.).

La gripă de ce nu v-ați speriat la fel de tare?

Pentru că nu a existat atâta propagandă în mass media și nu s-a bătut apa în piuă pe subiectul gripei cum se bate acum pe subiectul coronavirus (deși se moare în număr mult mai mare din cauza gripei). Atenție: am zis “din cauza” gripei și nu “de” gripă, pentru că nu se moare din cauza gripei și a coronavirusului, ci din cauza bolilor asociate pe care gripa și coronavirusul le acutizează.

Bine înțeles că, la tot acest circ, au contribuit și main stream mass media, care ne-au demonstrat că sunt a patra putere în stat (putere subordonată unor interese private și în nici un caz populației) și care au indus o panică, o presiune și un stres cu mult peste limitele suportabilității.

În mod normal, mesajele induse de mass media care oferă o viziune catastrofică, apocaliptică, cu încurajarea și exacerbarea aprovizionării cu alimente și produse de uz larg pe motiv de supraviețuire, cu promovarea sentimentelor de ură și dispreț pentru frații noștri care se întorc în țară, ar fi trebuit demult întrerupte și sancționate de organismele în drept. Din păcate acest lucru nu s-a întâmplat și asistăm la o panică generalizată, la o isterie și la un val de ură create de mass media în colaborare cu oficialități ale guvernului. CNA-ul și CSAT-ul dorm pe ei, guvernul dansează după cum îi cântă mass mediei și cei care conduc mass media, făcând un joc extrem de periculos prin consecințele grave pe care le are pentru țară. Chiar așa de inconștienți să fie încât să nu realizeze că nici una dintre măsurile luate nu va avea efecte pozitive pentru țară? Evident că există persoane de decizie care știu foarte bine ceea ce fac în detrimentul țării și al poporului,  cărora li se adaugă proștii utili și servili care chiar sunt convinși că fac totul în folosul oamenilor.

Această „frăție a coronavirusului” între canalele de televiziune nu ar fi fost posibilă fără globalizare și fără fenomenul de concentrare a puterii mass media în mâinile a doar câțiva jucători puternici.

De exemplu, acum 30 de ani în S.U.A. un procent de 90% din piața de mass media era deținut de 50 de companii. Azi același procent de 90% este deținut de doar 6 mari conglomerate mass media: CBS, Disney, General Electric (GE), News Corp, Time Warner și Viacom[xiv].

Această concentrare a puterii mass media face ca știrile să fie cam aceleași indiferent pe ce canal vă uitați.

Nu uitați că aceste canale au stăpâni care se folosesc de ele pentru a promova o agendă globalistă care este aceeași pentru că stăpânii slujesc acelorași interese.

În consecință, avem de a face cu o intensă campanie mediatică coordonată (sub pretextul informării populației), cu scopul de induce panică și haos, și cu scopul de a crea o criză economică mondială (poate cea mai mare din istorie). Guvernul, în loc să penalizeze aceste mesaje panicarde, le susține, alimentează și amplifică. Deci vorbim de o coordonare nu numai între canalele mass media, ci o coordonare între mai multe structuri pentru a crea dezordine și haos. „Ordo ab chao” parcă spuneau unii …

Nu contează cine se îmbolnăvește și cu ce, ci contează cine numără. Dar cum și ce ajunge să numere?

Este prima dată când se numără la nivel mondial numărul de persoane prespuse a fi îmbolnăvite cu coronavirus. De ce spun „presupuse”? Pentru că există o mare întrebare:

De unde știu băieții ăștia că persoana respectivă chiar are coronavirus (în condițiile în care se declară că este destul de greu să distingi între coronavirus și un banal guturai, o gripă sau o rinită, simptomatologia fiind asemănătoare)?!

Iată ce declară dr. Cătălin Apostolescu, medic specialist în boli infecțioase și purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Balș:

„Faptul că sunt foarte multe forme ușoare ne pune nouă, medicilor, o foarte mare problemă de diagnostic în a deosebi ce este noul coronavirus de ce este un guturai banal, o gripă, o rinită sau o sinuzită. Cel puțin la formele care sunt ușoare, simptomatologia este foarte nespecifică: poate fi confundată foarte ușor infecția cu coronavirus cu alte infecții mai mult decât banale[xv].”

Și-atunci cum își dau seama că o persoană are coronavirus? Vă spun eu: nu știu!

În articolul de mai sus ni se spune că se fac teste, că spitalele din România folosesc cele mai sigure teste și că nimeni nu scapă fără 3 testări.

Însă, pentru ca să spui că cineva este infectat cu un virus trebuie să ai identificat și caracterizat acel virus (ceea ce știm că nu s-a reușit până în prezent pentru că altfel ar fi apărut deja un vaccin). Abia după ce ai identificat și caracterizat virusul, poți să cauți (prin metoda PCR) secvența din ADN-ul virusului care este specifică fiecărui virus în parte SAU poți să cauți anticorpi specifici (însă numai după ce ai izolat virusul și știi cum se comportă, cum îl îmbolnăvește pe om, ce fel de anticorpi apar – ceea ce iar nu s-a făcut până acum). Dacă toate acestea s-ar fi făcut am fi avut un vaccin până acum, dar se spune că cel mai probabil se vor realiza aceste lucruri abia în toamnă.

Aici apar mai multe întrebări pe care le pune comentatorul Buier[xvi]:

 • De unde au avut laboratoarele din România (și din întreaga lume) secvențele de ADN și/sau anticorpii specifici dacă virusul este nou?
 • De la chinezi? Ei când și cum l-au identificat și caracterizat? (Caracterizarea durează, nu se face de pe o zi pe alta, trebuie totul confirmat și reconfirmat).
 • Cum și când au ajuns secvențele de ADN și/sau anticorpii specifici la noi (și în alte țări)?

Dacă au ajuns la noi, înseamnă ori că cei care au produs virusul ni le-au furnizat, ori că nu ni le-au furnizat și că toate testările care se fac sunt praf în ochi pentru că nu pot identifica coronavirusul. Oricum ai da-o, ceva e suspect și nu e bine.

Chiar dacă presupunem prin absurd că aceste teste sunt reale, aflăm că oricum sunt insuficiente[xvii]:

“România n-a mai prins mare lucru de pe piața internațională: de aici, de pildă, numărul mic de teste pe care-l facem. De aici stocurile mici de dezinfectanți”.

Chiar dacă unii oficiali recunosc faptul că coronavirusul nu este mai periculos decât virusul gripei, ni se spune că amenințarea principală vine de la faptul că la fiecare înmulțire își schimbă ADN-ul.

Păi dacă se schimbă atât de des, cum știu ei ce ADN are și ce anticorpi dă?

În consecință, partea cu testarea pacienților cu coronavirus este puțin plauzibilă. Cu alte cuvinte, este prea puțin probabil că se reușește identificarea persoanelor infectate cu acest coronavirus prin teste, ci indentificarea lor se face mai degrabă prin simptomatologie (care am văzut că nu este deloc exactă) sau prin declarațiile pacienților care cred că au coronavirus.

Ca urmare, numărătoarea persoanelor infectate cu coronavirus este absolut aleatoare, falsă și fără a avea la bază o testare validă.

La numărarea persoanelor decedate de coronavirus avem o problemă similară pentru că:

Cele mai multe aceste persoane nu mor din cauza coronavirusului în sine, ci datorită altor boli cronice pe care le au (și pe care infecția cu coronavirus le acutizează).

De exemplu, în Italia, peste 60% dintre victime aveau cel puțin alte 3 boli cronice[xviii] (!).

Pentru ca să înțelegeți: asta e ca și cum don Giovanni din Milano suferea de hipertensiune arterială și de cancer pulmonar, dar el a fost numărat la decese provocate de coronavirus pentru că i-a curs nasul sau a tușit de două ori înainte de a muri. S-ar putea ca don Giovanni nici să nu fi avut coronavirus, ci gripă sau doar o banală răceală, însă el e numărat la decese de coronavirus pentru că simptomele sunt similare. Cam asta e cu numărătoarea deceselor …

Așa cum menționează și Asociația Centrelor pentru Controlul și Prevenția Bolilor:

Există puțină informație la dispoziție pentru a caracteriza spectrul de boli clinice al bolii coronavirusului 2019  (COVID-19). Nu există vaccin sau tratament specific pentru COVID-19; îngrijirea este de sprijin.[xix]

În concluzie, avem o răceală care nu poate fi identificată prin teste directe, iar numărarea persoanelor infectate și a deceselor se face după ureche, numai pe baza unor simptome care pot corespunde și altor infecții. Ca urmare, numărătoarea este greșită și amplificată tocmai pentru a crea impresia de “virus ucigaș”.

Iar dacă mai credeți că nu există diagnostice fictive, atunci vă invit să citiți articolul de pe RISE Project intitulat “Institutul de boli inventate”[xx].

Coronavirus – un steag fals[xxi]?

În data de 18 octombrie 2019, la New York, “Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății” în parteneriat cu “Forumul Economic Mondial” și “Fundația Bill și Melinda Gates” a găzduit exercițiul “Event 201”

(“Evenimentul 201”), care a constat în simularea unei pandemii cu răspândire extrem de rapidă, cu 65 milioane de morţi la nivel global şi o scădere a bursei cu 40%.

Exercițiul a evidențiat domeniile în care va fi nevoie de parteneriate public-privat pentru a face față și a răspunde provocărilor generate de o pandemie severă pentrucu scopul de a diminua consecințele economice și sociale la scară largă[xxii]. Hmmm … Măi să fie! Cum de se gândeau băieții ăștia la astfel de scenarii chiar cu o lună și jumătate înainte de izbucnirea coronavirusului în China.  Nu vi se pare că e o coincidență cam mare?

Un alt lucru extrem de interesant este faptul că la această simulare a participat și Prof. George Fu Gao care este directorul general al Centrului Chinez pentru Controlul și Prevenirea Bolilor; profesor la Institutul de Microbiologie din cadrul Academiei Chineze de Științe; Președinte al Societății Chineze de Biotehnologie și președinte al Federației Asiatice de Biotehnologie (AFOB)[xxiii]. O simplă coincidență, nu-i așa?

Mai amintesc și faptul că “Fundația Bill și Melinda Gates” investește fonduri foarte mari în vaccinarea populației, în special în Asia și Africa.

Bill Gates este un cunoscut promotor al teoriei malthusiene a suprapopulării Pământului (adică îi pute că suntem prea mulți și nu are loc de noi când ia metroul să meargă la muncă, și că oamenii sunt principala sursă de bioxid de carbon care ar fi responsabilă pentru așa-zisa “încălzire globală”) și a lansat recent încă un avertisment asupra consecințelor “grave” ale creșterii populației.

Despre mitul și manipularea suprapopulării Terrei am să vă povestesc în alt articol.

Într-un interviu realizat, în Februarie 2011, de Sanjay Gupta de la CNN despre eforturile în domeniul vaccinării depuse de “Fundația Bill și Melinda Gates”, Bill Gates răspundea la întrebarea pusă de Gupta:

„GUPTA: Zece miliarde de dolari în următorii 10 ani pentru a-l face anul (notă: de fapt, deceniul) vaccinurilor. Ce înseamnă asta mai exact?

GATES: Ei bine, de-a lungul acestui deceniu, credem că se pot realiza progrese incredibile atât în inventarea de noi vaccinuri, cât și în asigurarea faptului că vor ajunge la toți copiii care au nevoie de ele. […] Iar beneficiile pe care le au (notă: vaccinurile) în ceea ce privește reducerea bolii, reducerea creșterii populației, vor permite într-adevăr societății o șansă de a avea grijă de ea însăși după ce ați făcut această intervenție[xxiv]”.

Într-o prezentare TED (din Februarie 2010) Bill Gates abordează problema reducerii emisiilor de carbon, afirmând că o modalitate de a îndeplini acest obiectiv este reducerea globală a populației umane[xxv]. Într-un limbaj simplu el spune că vaccinurile sunt o modalitate de dorit pentru a atinge acest scop.

Într-un al doilea extras din aceeași prezentare îl veți auzi din nou pe Gates confirmând “afecțiunea” lui profundă pentru vaccinuri. La un moment dat, explicând ecuația reducerii la zero a emisiilor de dioxid de carbon, el spune:

“În primul rând, avem populația. Lumea de astăzi are 6,8 miliarde de oameni. Și se îndreaptă spre aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, îngrijiri medicale, servicii de sănătate reproductivă, am putea scădea acest lucru cu, poate, cu 10 sau 15 la sută […][xxvi]”.

Adică am putea “scăpa” de circa 1 miliard de oameni? Cum? Cine se numără printre cele 1 miliard de persoane care vor fi reduse?

Deci, avem o simulare de pandemie severă făcută de organisme și organizații care nu mai pot de dragul oamenilor cu 1,5-2 luni înainte de apariția coronavirusului în China. La simulare a participat și șeful chinez responsabil de controlul și prevenirea bolilor.

Exerciţiul Defender Europe 20

De asemenea, mai avem niște evenimente initeresante care se întâmplă chiar acum când coronavirusul este în plină propagare.

Suntem informați că 20.000 de soldați americani (cel mai mare efectiv trimis în Europa din ultimii 25 de ani) au debarcat în Europa pentru a lua parte la exercițiul Defender Europe 20, împreună cu împreună cu alţi 10.000 care se află déjà pe poziţie şi cu 7.000 de soldați din aliaţi europeni ai NATO.

Forţele armate ale SUA aduc cu ele 33.000 piese de echipament militar, de la arme personale la tancuri de asalt de tip Abrams. Exerciţiul Defender Europe 20 «va permite  identificarea tuturor obstacolelor din calea mobilităţii militare, pe care UE va trebui să le înlăture». Astfel, reţeaua de transport a UE va fi testată cu 30.000 de soldaţi americani, care vor fi dislocaţi în toată Europa și care vor fi exceptați de la restricțiile de siguranţă aferente contaminări cu coronavirus.

Întrebări:

 • Dacă coronavirusul este atât de contagios pe cât se spune, de ce nu se amână acest exercițiu?
 • De ce riscă SUA infectarea acestor mari efective de soldați?
 • Ce anume se  pregătește și care este motivul real al trimiterii soldaților într-o Europa în plin proces de răspândire a virusului?
 • Se așteaptă la revolte ale populației sau sunt aici pentru a ataca vreun dușman al NATO?

Ce se urmărește prin “isteria coronavirus”?

Avem un virus care este, cel mai probabil, produs în laborator[xxvii] și care este promovat pentru a diminua drepturile și libertățile cetățenești.

Ceea ce se va întâmpla este simplu:

 • Crearea unei crize economice[xxviii] care, probabil, va fi cea mai mare din istorie. Încetarea producției în China (de care depinde mai tot comerțul mondial) va afecta întreprinderile care aveau furnizori din China care vor trebui să găsească furnizori mai scumpi sau să închidă activitatea. Închiderea granițelor afectează transporturile, turismul și serviciile. Deja zeci de mii de oameni de la companiile aeriene sunt dați în șomaj tehnic. Cele mai multe dintre afacerile mici și mijlocii vor falimenta.
 • Criza economică va duce și la devalorizarea monedelor naționale pentru că dacă nu există economie, nu poate exista o monedă puternică.
 • Criză de alimente – devalorizarea banilor și lipsa comerțului va duce la o criză de alimente, care, la rândul ei, va duce la …
 • Crize sociale, răzmerițe și haos – pentru că oamenii se vor bate pentru supraviețuire. La extrem pot apărea bande înarmate care să jefuiască populația, în special în căutare de alimente..
 • Se va impune vaccinarea obligatorie a tuturor – sub pretextul imunizării împotriva coronavirsului, guvernele vor impune vaccinarea obligatorie. Evident că aceste vaccinuri nu vor fi pentru imunizare, ci pentru controlul creșterii populației, diminuarea populației si pentru controlul populației rămase. Cum se va face acest lucru? Prin folosirea nanotehnologiilor și a nanoparticolelor.

Ca un fapt divers, în 2017, în Italia, Procuratura din Torino deschisese o anchetă privind vaccinurile comercializate în Italia în urma unei plângeri trimise de Codacons – Asociația italiană a consumatorilor. Asociația a solcitat Procuraturii să clarifice compoziția vaccinul hexavalent și efectele combinării a 6 vaccinări pentru sănătatea umană.

În centrul plângerii Codacons se afla un studiu științific publicat în Ianuarie de Jurnalul Internațional al Vaccinurilor și Vaccinării și realizat de doi specialiști în nanotehnologie, Antonietta Gatti și Stefano Montanari, care au analizat vaccinurile hexavalente produse de Glaxo în care au detectat contaminări cu micro- și nano-particule .

De asemenea, Asociația mai solicita clarificări cu privire la documentul secret al Glaxo, publicat din greșeală în online, care conținea lista multor efecte adverse ale vaccinului care nu ar fi fost niciodată prezentate autorităților de sănătate[xxix].

 • Pornirea 5G și precipitarea microparticulelor metalice (nano-particule) introduse în corpul celor vaccinați, producerea de boli și decese;
 • Scoaterea banilor reali din circulație – care se va spune că sunt foarte infectați cu virus[xxx].
 • Interzicerea de depturi și libertăți cetățenești – deja adunările mai mari de 50 de persoane sunt interzise. Se va limita accesul la internet. Se vor interzice adunările religioase, liturghii, alte slujbe etc.
 • Cipuire – de la cărți de identitate cu cip până la controlul populației prin cipuire[xxxi].

Ce putem face?

În primul rând, rugăciune multă (cei credincioși) și respectarea regulilor elementare de igienă.

În al doilea rând, evitarea panicii prin informarea din mai multe surse diferite (dacă se va mai putea). Panica este cea care ne întunecă rațiunea și nu ne lasă să vedem adevărul și să găsim soluții.

Al treilea lucru – orientarea către activități online sau supraviețuirea în comunități mici, care se autosusțin (mai pe românește, viața la țară cu păsări, porc și văcuță în bătătură, cu agricultură de subzistență – cel puțin până se reia activitatea).

Ar mai fi mai multe de spus, dar mă opresc aici pentru a putea posta articolul.

Nu uitați să-i ajutați pe cei din jur. S-ar putea să vă uimească modul în care vor începe să se comporte oamenii din jurul vostru. Eu deja am văzut câteva exemple de interacțiuni umane foarte violente. Asta nu înseamnă nici că trebuie să o faceți pe vitejii, dar nici să renunțați la umanitate, la a fi oameni.

Oricum se va finaliza această criză, viața nu va mai fi ca înainte.

Numai Bunul Dumnezeu ne mai poate ajuta! Să dea Domnul să ieșim cu toții cu bine din criza asta (și din cea care o să vină)!


[i] https://www.stopgripa.ro/statistici-centrul-european-pentru-prevenirea-si-controlul-bolilor-ecdc/

[ii] http://www.ziare.com/stiri/coronavirus/coronavirus-sau-gripa-diferente-asemanari-si-statistici-1599374

[iii] https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/influenza-(seasonal)

[iv] https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

[v] https://www.mediafax.ro/coronavirus/bilantul-epidemiei-de-coronavirus-a-ajuns-la-463-de-morti-in-italia-18955984

[vi] https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/inca-doua-cazuri-confirmate-de-coronavirus-in-romania-bilantul-ajunge-la-97-1275314

[vii] https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/De-ce-NU-trebuie-sa-fim-vaccinati-OBLIGATORIU.-Pe-scurt-ca-sa-inteleaga-tat-omu-160371

[viii] https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-23703994-scenariul-cel-mai-frecvent-cazul-infectiei-coronavirus-instaleaza-trece-raceala-iar-fiecare-dintre-noi-avut-macar-data-viata-forma-coronavirus.htm

[ix] https://www.libertatea.ro/stiri/coronavirus-stare-de-urgenta-europa-2911026

[x] https://www.libertatea.ro/stiri/ne-pregatim-pentru-mai-rau-sri-calculeaza-modele-statistice-pentru-zone-rosii-in-romania-si-sta-cu-ochii-pe-stocurile-medicale-pe-care-firmele-le-au-pitit-ca-sa-se-poata-rechizition-2912178

[xi] https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/orasul-in-care-cimitirele-au-intrat-in-carantina-znu-ne-pleaca-mortul-nicaieri.html

[xii] https://www.capital.ro/breaking-news-noi-masuri-drastice-anuntate-de-guvern-ce-va-fi-interzis-in-romania.html

[xiii] https://www.worldometers.info/

[xiv] https://www.morriscreative.com/6-corporations-control-90-of-the-media-in-america/

[xv] https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-23703994-scenariul-cel-mai-frecvent-cazul-infectiei-coronavirus-instaleaza-trece-raceala-iar-fiecare-dintre-noi-avut-macar-data-viata-forma-coronavirus.htm

[xvi] https://www.activenews.ro/stiri/Doi-cunoscuti-medici-incearca-sa-ne-linisteasca-Infectia-cu-coronavirus-se-instaleaza-si-trece-ca-o-raceala-iar-fiecare-dintre-noi-a-avut-o-%E2%80%9Ecel-putin-o-data-160473

[xvii] https://www.libertatea.ro/stiri/ne-pregatim-pentru-mai-rau-sri-calculeaza-modele-statistice-pentru-zone-rosii-in-romania-si-sta-cu-ochii-pe-stocurile-medicale-pe-care-firmele-le-au-pitit-ca-sa-se-poata-rechizition-2912178

[xviii] https://www.mediafax.ro/coronavirus/bilantul-epidemiei-de-coronavirus-a-ajuns-la-463-de-morti-in-italia-18955984

[xix] https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/clinical-criteria.html

[xx] https://www.riseproject.ro/articol/institutul-de-boli-inventate/

[xxi] https://www.youtube.com/watch?time_continue=148&v=P8CA4YjjZn4&feature=emb_logo

[xxii] http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

[xxiii] http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/players/gao.html

[xxiv] http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/1102/05/hcsg.01.html

[xxv] https://www.youtube.com/watch?v=9xHOiI5agO0

[xxvi] https://www.youtube.com/watch?v=UyTch2QKwbI

[xxvii] https://www.strategic-culture.org/news/2020/03/05/who-made-coronavirus-was-it-us-israel-or-china-itself/?fbclid=IwAR166QxGYk7JlsIjl40coqjkzWCvUOSGFxOxYnYkWji1qMKYO7Fi32beK_c

[xxviii] https://trenduri.blogspot.com/2020/03/covid-19-in-economie.html

[xxix] https://torino.repubblica.it/cronaca/2017/05/14/news/torino_vaccini_procura_apre_un_inchiesta_dopo_l_esposto_del_codacons-165452533/?refresh_ce

[xxx] https://www.mediafax.ro/externe/masura-disperata-china-curata-efectiv-banii-pentru-a-combate-virusul-covid-19-18853582

[xxxi] https://telegra.ph/EVENT-201-02-26

Categories: Manipulare

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *