“Legea echivalenței mentale” – o altă lege din CELE 7 LEGI ALE CONTROLULUI MENTAL – mai este numită şi “Legea minții” şi, de fapt, ar putea fi considerată o însumare a legilor anterioare. În esenţă, ea spune că gândurile se materializează. Gândurile viu imaginate, repetate și încărcate de emoţii devin realitatea voastră.

Aproape tot ceea ce aveţi în viaţă a fost creat de propria voastră gândire – fie bună, fie rea.

Cu alte cuvinte, gândurile sunt lucruri. Ele capătă o viaţă a lor. Mai întâi le aveţi voi pe ele – şi apoi vă stăpânesc ele pe voi. Acţionaţi într-o manieră compatibilă cu modul vostru în care gândiţi în cea mai mare parte a timpului.

În cele din urmă, deveniţi ceea ce gândiţi. Si, dacă vă schimbaţi gândirea, vă schimbaţi viaţa.

Tot ceea ce vi se întâmplă în viaţă începe şi are loc, mai întâi, sub forma gândului. De aceea, modul de a gândi este o calitate esenţială a persoanelor de succes. A deveni un „gânditor” priceput, înseamnă să vă folosiţi puterea mentală, astfel încât aceasta să acţioneze întotdeauna în avantajul vostru.

Când începeţi să gândiţi într-un mod pozitiv, încrezător, asupra principalelor domenii ale vieţii voastre, preluaţi controlul asupra a ceea ce vi se întâmplă. Vă armonizaţi viaţa cu cauza şl efectul.

Cultivaţi cauze pozitive şi recoltaţi efecte pozitive.

Începeţi să credeți mai intens în voi înşivă şi în posibilităţile voastre.

Aşteptaţi-vă la mai multe rezultate bune. Atrageţi oameni şi situaţii pozitive şi, în curând, lumea exterioară, cea a rezultatelor, va începe să corespundă lumii voastre interioare de gândire constructivă.

Această întreagă transformare trebuie să înceapă, mai întâi, cu gândurile noastre. Schimbaţi-vă gândirea şi, cu siguranţă, şi viaţa voastră se va schimba.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faceţi, este să creaţi echivalentul mental a ceea ce doriţi să trăiţi în realitatea voastră.

Toate celelalte vin de la sine.

Categories: Coaching

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *